Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Livezile, campioana Albei la Cupa Satelor, etapă zonală în 2 mai, în Sibiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada februarie-martie 2023, Asociațiile Județene de Fotbal din țară au organizat fazele județene finale pentru Cupa Satelor, una din cele mai iubite competiții din România, destinată copiilor din mediul rural de la categoria de vârstă Under 13.

Echipa din comuna Livezile a câștigat ediția 2023 a Cupei Satelor în Alba, la turneul organizat de AJF Alba regăsindu-se 12 formații compuse din jucători din anul 2010 și mai tineri. “Micii cireșari”, pregătiți de Radu Andone, au devenit campioni cu 7 victorii fără a primi gol, învingând în finala de la Galtiu pe Crăciunelu de Jos (câștigătoarea ediției anterioare). În plus, Livezile a avut cel mai bun portar, Horațiu Niciu, respectiv cel mai bun jucător, Darian Gărduș.

Un moment de vis pentru mica noastră comunitate, să fim primii în județ. Practic, cu aceste rezultate extraordinare am pus Livezile pe harta fotbalului românesc”, a precizat primarul Horațiu Han, component al echipei de fotbal a primarilor din România, vicecampioană europeană în Slovacia anul trecut.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Zona 5, la Bungard (Sibiu), marți, 2 mai, va opune echipele din Alba (Livezile), Brașov (Feldioara), Sibiu (Șelimbăr), Harghita (Remetea) și Mureș (Sâncraiu de Mureș).

Celelalte etape regionale: Zona 1, la Ruginoasa (Iași), reprezentantele județelor Botoșani, Iași, Bacău, Vaslui (în 29 aprilie); Zona 2, la Constanța, județele Buzău, Galați, Tulcea, Constanța (25 aprilie); Zona 3, la Băneasa (Giurgiu), județele Călărași și Giurgiu (24 aprilie); Zona 4, în Prahova, județele Prahova, Dâmbovița și Teleorman (24 aprilie); Zona 6, Ișalnița (Dolj), județele Vâlcea, Dolj și Gorj (4 mai); Zona 7, la Dumbrăvița (Timiș), județele Hunedoara, Caraș-Severin, Timiș și Arad (30 aprilie); Zona 8, la Sânmartin (Bihor), județele Bistrița-Năsăud, Sălaj și Bihor (4 mai). Câștigătoarele se vor califica la faza națională.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea