Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

LIVE-TEXT: Şoimii Pâncota – Metalurgistul Cugir 2-1 (1-0) *Al doilea eşec, dramatic, iar Cugirul a pierdut fotoliul de lider

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir - National Sebis 194Metalurgistul Cugir, a pierdut dramatic, în prelungiri, al doilea joc consecutiv în play-off-ul Seriei a 5-a, 1-2 (0-1), la Pâncota cu contracandidata la promovare la promovare Şoimii şi echipa de sub Drăgana a predat fotoliul de lider, ocupat de Naţional Sebiş. În minutul 90, vizitatorii au egalat prin Iovănescu, iar în minutul 90+3 Alin Mihai a  izbutit să aducă o victorie mare pentru gazde!!!

Pâncota este similar cu coşmarul pentru Marius Opric, antrenor care anul trecut a suferit o cruntă deziluzie pe acelaşi teren cu FC Hunedoara, ca a fost scoasă din cărţile promovării. După înfrângerile cu Naţional Sebiş şi Şoimii Pâncota, oponentele din Arad, Cugirul este pe locul 3, având un punct mai puţin decât Şoimii Pâncota şi Naţional Sebiş.

Liderul Seriei a 5-a din Liga a 3-a joacă pentru promovare la Pâncota, pe terenul Şoimilor, unde antrenorul Marius Opric a pierdut orice şansă de accedere în eşalonul secund cu FC Hunedoara.

*Marius Opric: „Am pierdut nemeritat partida”

„Înfrângerea de azi nu a schimbat cu nimic datele problemei în privința obiectivului şi parcursului nostru. Am jucat mai bine decât oponenții, însă am avut ghinion la penultima fază. De data aceasta nu am avut eu personal probleme la Pâncota. Am fost echipa mai bună, meritam să câştigăm şi este păcat de munca noastră. Nu mă îngrjorează cele două eşecuri, la Pâncota primind goluri aiurea. Promovarea se joacă până la capăt” a precizat antrenorul cugirenilor, Marius Opric.

Ciprian Pahone: „S-a întors roata”

„S-a întors roata norocului, mai sunt şi momente de acest gen, dureroase. Am crescut în joc, echipa a onorat statutul de derby. Din punctul meu de vedere am avut un penalty neacordat la Trăşcan şi un gol anulat în minutul 85″, a declarat Ciprian Pahone preşedintele Metalurgistului Cugir.

La pauză, Şoimii Pâncota conduce cu 1-0 (gol marcat de V. Suciu min. 14), după o repriză foarte bună a arădenilor. Cugirul a replicat numai prin lovitura liberă executată de Itu (min. 23).

Cea mai mare ocazie a oaspeţilor a fost în minutul 56, când Cl. Oara a ratat intervenţia în careul mic după un şut centrare trimis de I. Radu şi respins de portarul Cr. Irimia. În minutul 73, I. Cristea a marcat dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. În minutul 82, „bomba” lui Negură a trecut puţin peste transversală.

Echipa folosită de Marius Opric: Tiut – Iul. Cristea, Schuller, Potopea, Trăşcan – Cl. Oara (58, G. Goronea), Negură, Itu, Şuteu (78, M. Radu) – I. Radu (61, Iovănescu), Cîrstean. Rezerve Lăncrănjan – Al. Man, Tăban, Şuvaina.

Cu ajutorul colegilor de la sportarad.ro vă punem la dispoziţie link-ul de unde poate fi urmărită desfăşurarea live text a partidei de la Pâncota. Pentru live text aici.

Etapa trecută, cugirenii au fost învinşi pe propriu teren de Naţional Sebiş, o altă grupare din Arad.

Duelurile dintre Şoimii şi Cugir au fost încinse în sezonul regulat. În tur cugirenii au remizat, cu un gol înscris în prelungiri de Itu. În primăvară, sub Drăgana, golul suberb al lui Cl.Oara a însemnat o victorie mare a gazdelor, împotriva unui adversar rămas în 10 prin eliminarea portarului Irimia în minutul 30. A fost scandal la final,iar Opric a fost suspendat două runde.

[nggallery id=1626]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea