Rămâi conectat

Sport

Liga a IV-a: Viitorul Sîntimbru – al 8-lea val invincibil și derby, la Galtiu, cu Sportul Petrești, liderul de toamnă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viitorul Sîntimbru are 8 jocuri fără eșec la rând în Liga a IV-a și așteaptă încrezătoare disputa din ultima etapă a turului, cu Sportul Petrești, liderul de toamnă, un meci programat sâmbătă, 17 noiembrie, la Galtiu, de la ora 14.30, jco în care Ștefan Fogoroși își înfruntă fosta echipă.

Liga a IV-a, etapa a 12-a, rezultate:

Nicolae Linca Cergău – CS Zlatna 1-3 (0-1)

Marcatori: Tompi (74), respectiv Mura (2), A. Câmpean (50, penalty, 77).

Aurarii au reușit al 11-lea rezultat pozitiv la rând (singurul eșec, în runda inaugurală, la Petrești). Amfitrionii, la despărțirea de suporteri, au înregistrat a șasea înfrângere consecutivă.

Energia Săsciori – Viitorul Sîntimbru 1-3 (1-1)

Marcatori: portarul Mihai Morariu (45 din 11 metri), respectiv C. Oltean (35), Brânză (67), Nicola (75).

Șapte victorii și o remiză în ultimele opt întâlniri, o serie remarcabilă pentru trupa lui Ștefan Fogoroși, ce nu a mai pierdut de două luni (etapa a 4-a, 1-2 la Zlatna). Rezultă un moral excelent înaintea derby-ului din finalul turului, de sâmbătă, când la Galtiu poposește liderul. De remarcat egalarea reușită de portarul gazdelor Mihai Morariu, ce a transformat o lovitură de pedeapsă.

Sportul Petreşti – Olimpia Aiud 3-1 (2-0)

*Marcatori: Buligă (10), Ad. Lăcătuş (11), P. Muntean (65 – penalty), respectiv Mihălţan (89, din 11 metri).

Liderul și-a revenit după insuccesul din “Mica Romă” și a câștigat ultima reprezentație internă a turului, joc în care duelul la distanță dintre golgheterii eșalonului, Paul Muntean și Raul Mihălțan, s-a încheiat remiză, din punctul cu var, ambii marcând din penalty și ajungând la cota 14. S-a pus astfel capăt unei serii excelente a “olimpicilor”, ce aveau 5 partide fără înfrângere și trei victorii succesive.

Spicul Daia Română – Viitorul Vama Seacă 3-0 (2-0)

Marcatori: G. Scheau (9, 50), B. Grigore (33).

Una caldă (victorie acasă cu Voința Stremț), alta rece (eșec drastic la Daia Română), pentru Viitorul Vama Seacă. Dăienii veneau după 5 partide fără victorie (două remize, acasă cu CIL Blaj și Viitorul Sîntimbru) și trei întâlniri în care nu înscriseseră, dar au reușit un succes net la despărțirea de suporteri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea