Rămâi conectat

Sport

Liga a IV-a, ultima etapă a turului: ploaie de goluri! I. Gherman (Euro Șpring) și Biro (CS Zlatna) – „careu”, triplă pentru A. Mărginean (CS Zlatna) și Cristurean (Sportul Petrești)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ploaie de goluri, în ultima rundă a turului a Ligii a 4-a, în ciuda vremii potrivnice care a afectat starea terenului. Cu toate acestea s-a marcat pe bandă rulantă, în primele șase partide înscriindu-se 36 de goluri. S-au distins I. Gherman (Euro Șpring) și Biro (CS Zlatna) – ce și-au trecut în cont un „careu”, de asemenea în topul reușitelor se regăsesc A. Mărginean (CS Zlatna) și Cristurean (Sportul Petrești), fiecare cu câte o triplă.

Rezultate:  Olimpia Aiud – Voinţa Stremţ 7-1 (3-1)

Marcatori: Cotor (21, 42), L. Bordean (32), A. Sas (53), P. Man (54), Bălțat (75, 88), respectiv Fostoc (28).

 

La capătul celei mai categorice victorii stagionale, antrenorul Remus Țălnar și-a anunțat demisia de la echipa de seniori a Olimpiei. În actul secund s-a jucat numai la o singură poartă, în distribuția aiudenilor debutând atacantul Ionuț Scrobotă, component al formațiilor A1 și B1.

Energia Săsciori – CS Ocna Mureş 1-1 (0-0)

Marcatori: Petruse (90+2), respectiv Val. Drăgan (53, penalty) *În minutul 67 au fost eliminați Nazarie (Energia) și Kiss (CS Ocna Mureș), pentru injurii reciproce.

 

Rezultat supriză al rundei, Energia reușind să încurce planurile aspirantei la promovare, ce a pierdut două puncte imense. Chiar dacă nu au cunoscut gustul victoriei din runda inaugurală, săsciorenii au încheiat turul cu o remiză puțin scontată.

Sportul Petreşti – Cuprirom Abrud 5-2 (2-1)

Marcatori: Pamfiloiu (6), Cristurean (36, 58, 62), O. Popa (83) respectiv D. Borza (34), S. Faur (90).

 

Trupa lui Fogoroși s-a reabilitat după pasul fals din derby-ul rundei anterioare de la Șugag, ce a stabilit numele campioanei de toamnă, Cristurean realizând o triplă împotriva celei mai permeabile defensive a eșalonului.

Euro Şpring – Rapid Teiuş 4-2 (3-2)

Marcatori: I. Gherman (4, 18, 19, 89), respectiv I. Mihălțan (15,25).

După trei înfrângeri la rând, amfitrionii au câștigat împotriva penultimei clasate, ce a strâns numai două puncte în ultimele șase întâlniri.

CS Zlatna – Arieşul Apuseni Baia de Arieș 7-4 (4-0)

Marcatori: Biro (1, 18, 40, 86), An. Mărginean (45, 55, 62) respectiv C. Marc (75), Oțoiu (83, 88), Almășan (79).

 

Amfitrionii au controlat ostilitățile, avându-i în prim plan pe Ionuț Biro și Andrei Mărginean, ce au semnat toate golurile, vizitatorii contând doar după 0-6.

CIL Blaj – Transalpina Șugag 0-2 (0-1)

Marcatori: A. Fulea (17), I. Lăcătuș (90+1).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea