Liga a IV-a, liderul Transalpina Șugag s-a răzbunat pe Energia Săsciori, 8-1, cu fosta echipă a antrenorului Marcu | Ștefan Fogoroși, primul succes cu Viitorul Sîntimbru, 2-1 cu CIL Blaj

După eșecul de la Șpring, din prima etapă a returului, liderul Ligii a IV-a, Transalpina Șugag a învins categoric, la întâia reprezentație în fața fanilor, pe Energia Săsciori, scor 8-1 (4-0).

Marcatori: Gh. Rîșniță (3), Mura (26), P. Lazăr (29, 42), Rahovean (52), Șufana (82, 89), Diaconu (90+2), respectiv E. Dragomir (60)

Liderul s-a răzbunat după înfrângerea de la Șpring, pe fosta echipă a antrenorului Ioan Marcu. Energia a suferit teribil din pricina faptului că între buturi a fost un jucător de câmp, Iulian Bănățan, absentând din diverse motive, portarii M. Morariu și Weber, motiv pentru care a înregistrat cel mai drastic insucces al stagiunii.

În alt joc, Viitorul Sintimbru – CIL Blaj 2-1 (0-0)

Au înscris Al. Stan (65), Brînză (81), respectiv Mercean (79).

 

După ce în ultima etapă a sezonului trecut sântimbrenii nu s-au prezentat la jocul direct de pe propriul teren, iar în tur au învins 3-1 în “Mica Romă”, un nou episod interesant al disputelor dintre cele două combatante. Amfitrionii au presat, au deschis scorul, au fost egalați, însă Brînză își confirmă forma excelentă din  primăvară și reușește golul victoriei (după dubla de la Petrești)

 

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...