Rămâi conectat

Sport

Liga a 4-a, remiză în derby-ul CS Ocna Mureș – Sportul Petrești și goluri spectaculoase înscrise de Vali Drăgan și Daniel Ianc

Dan HENEGAR

Publicat

în

În derby-ul etapei a 12-a din Liga a 4-a, CS Ocna Mureș – Sportul Petresti s-a înregistrat o remiză ce complică și mai mult situația la vârful ierarhiei. Un egal dramatic la Abrud, cu Olimpia egalată în prelungiri după ce a condus cu 3-1 și o nouă victorie a Fortunei Lunca Mureșului, al 7-lea val invincibil pentru trupa lui Gabriel Cotoară.

Rezultate: Cuprirom Abrud – Olimpia Aiud 3-3 (1-3)

*Marcatori: D. Nemeș (32), D. Trif (55), C. Stan (90+4), respectiv I. Sas (4), A. Sas (11), Coltor (40). În minutul 71, I. Sas (Olimpia) a fost eliminat.

Confruntare dramatică, meci în care aiudenii au condus cu 3-1 (primele goluri marcate de frații Ionuț și Andrei), dar au fost egalați în prelungiri! Olimpia are 4 meciuri fără eșec, însă a pierdut două puncte mari printre degete.

CS Ocna Mureș – Sportul Petrești 1-1 (1-0)

Marcatori: Val. Drăgan (13), respectiv D. Ianc (74).

Derby-ul rundei a adus un egal pigmentat de cele două reușite senzaționale semnate de golgheterul Vali Drăgan și Daniel Ianc, ce a restabilit egalitatea. Un rezultat just, ce încinge și mai mult bătălia de pe podium. Echipa lui Ștefan Fogoroși are 4 jocuri în care nu a pierdut de 4 întâlniri, iar ocnamureșenii au al doilea egal succesiv.

Rapid Teiuș – Fortuna Lunca Mureșului 0-3 (0-3)

Vizitatorii au tranșat în prima repriză soarta partidei și au continuat seria excelentă. Elevii lui Gabriel Cotoară au șapte jocuri invincibile, cu 17 puncte strânse în acest răstimp. Înaintea jocului s-a păstrat un moment de reculegere în memoria lui Cosmin Hațegan, fost echipier al formației Rapid CFR Teiuș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Experimentatul apărător Ionuț Balaur, la CSM Unirea Alba Iulia, a patra achiziție a „alb-negrilor”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Experimentatul apărător Ionuț Balaur (36 de ani) a semnat cu divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia, care a anunțat al 4-lea transfer din această perioadă, după Blănaru (36 ani), A. Voinea (31 ani) și Jorza (24 de ani) Balaur este al treilea jucător care a lucrat în trecut cu antrenorul Alexandru Pelici și care acceptă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea