// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Liga a 4-a, remiză în derby-ul CS Ocna Mureș – Sportul Petrești și goluri spectaculoase înscrise de Vali Drăgan și Daniel Ianc

În derby-ul etapei a 12-a din Liga a 4-a, CS Ocna Mureș – Sportul Petresti s-a înregistrat o remiză ce complică și mai mult situația la vârful ierarhiei. Un egal dramatic la Abrud, cu Olimpia egalată în prelungiri după ce a condus cu 3-1 și o nouă victorie a Fortunei Lunca Mureșului, al 7-lea val invincibil pentru trupa lui Gabriel Cotoară.

Rezultate: Cuprirom Abrud – Olimpia Aiud 3-3 (1-3)

*Marcatori: D. Nemeș (32), D. Trif (55), C. Stan (90+4), respectiv I. Sas (4), A. Sas (11), Coltor (40). În minutul 71, I. Sas (Olimpia) a fost eliminat.

Confruntare dramatică, meci în care aiudenii au condus cu 3-1 (primele goluri marcate de frații Ionuț și Andrei), dar au fost egalați în prelungiri! Olimpia are 4 meciuri fără eșec, însă a pierdut două puncte mari printre degete.

CS Ocna Mureș – Sportul Petrești 1-1 (1-0)

Marcatori: Val. Drăgan (13), respectiv D. Ianc (74).

Derby-ul rundei a adus un egal pigmentat de cele două reușite senzaționale semnate de golgheterul Vali Drăgan și Daniel Ianc, ce a restabilit egalitatea. Un rezultat just, ce încinge și mai mult bătălia de pe podium. Echipa lui Ștefan Fogoroși are 4 jocuri în care nu a pierdut de 4 întâlniri, iar ocnamureșenii au al doilea egal succesiv.

Rapid Teiuș – Fortuna Lunca Mureșului 0-3 (0-3)

Vizitatorii au tranșat în prima repriză soarta partidei și au continuat seria excelentă. Elevii lui Gabriel Cotoară au șapte jocuri invincibile, cu 17 puncte strânse în acest răstimp. Înaintea jocului s-a păstrat un moment de reculegere în memoria lui Cosmin Hațegan, fost echipier al formației Rapid CFR Teiuș.

Dan HENEGAR