Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga a 4-a, etapa a doua, Olimpia Aiud – Viitorul Sîntimbru 0-1 (0-1) | Miheșan a adus prima victorie pentru echipa lui Alexandru Kalanyos

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alexandru Kalanyos a realizat priviitorul-santimbru-sanatatea-cluj-22ma victorie pe banca tehnică a Viitorului Sîntimbru, în deplasarea de pe „Aiudelul”, 1-0 (1-0), cu Olimpia Aiud.

La Aiud s-a disputat partida vedetă a rundei secunde a Ligii a 4-a, una în care vizitatorii au realizat un succes italian.

Unicul gol al jocului a fost semnat de Miheșan (34), iar cea mai mare ocazie de egalare a fost bara lui Horvat (65). Olimpia venea după un succes la Ocna Mureș, iar Viitorul după eșecul intern cu Șurianu Sebeș.

În cele din urmă, Liga a IV-a a pornit la drum cu 14 echipe la start, în ciuda problemelor financiare ce macină Rapid CFR Teiuş. După ce în runda inaugurală au fost 8 victorii, etapa secundă propune partide interesante, capul de afiş fiind fără tăgadă confruntarea de la Aiud, singurul joc de sâmbătă, între Olimpia (surpriza debutului) şi Viitorul Sîntimbru, rănită în orgoliu după eşecul din derby-ul cu Şurianu.

Să mai amintim că nou-promovata din Lunca Mureşului va juca în faţa fanilor, după eşecul drastic de la Şugag. Formaţia lui Mihai Manea şi Doru Oancea are parte de un derby al orgoliilor în „Arini”, cu Energia Săsciori, joc în care este favorită incontestabilă.

Programul etapei: *duminică, 11 septembrie, ora 11.00: CIL Blaj – Dalia Sport Daia Română, Gaz Metan Valea Lungă – Transalpina Șugag, ora 15.00: Fortuna Lunca Mureșului – Rapid CFR Teiuș, ora 17.00: Șurianu Sebeș – Energia Săsciori, Sportul Petrești – CS Ocna Mureș, Viitorul Spicul Daia Română – Inter Ciugud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea