Rămâi conectat

Sport

Liga a 3-a, Seria a 5-a *Astăzi, Avântul Reghin – Metalurgistul Cugir *Sâmbătă, Industria Galda de Jos – Unirea Jucu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În acest weekend, ce include şi ziua de 1 mai se vor disputa partidele contând pentru etapa a 22-a a Ligii a 3-a. Cele două combatante reprezentante ale judeţului Alba întâlnesc adversare din partea a doua a ierarhiei Seriei a 5-a. Metalurgistul Cugir - Sanatatea Cluj5Dacă lupta pentru promovare se va da între FCM Baia Mare şi CSM Sighetul Marmaţiei, în schimb Metalurgistul Cugir şi Industria Galda de Jos îşi propun clasări cât mai bune la finele sezonului.
*Avântul Reghin – Metalurgistul Cugir (în tur 0-5). Cu trei victorii consecutive la activ, gruparea de sub Drăgana (locul 4 cu 40 de puncte) joacă în „oraşul viorilor” împotriva ocupantei poziţiei a 11-a, Avântul Reghin (24 de puncte). Întâlnirea se dispută astăzi, de la ora 18.00. Trupa lui Cristian Coroian are parte de o întâlnire externă, după două jocuri adjudecate pe teren propriu, cu FC Zalău şi Sănătatea Cluj. Dacă va învinge, Metalurgistul Cugir va da o mână indirectă de ajutor conjudeţenilor de la Galda, scopul vizitatorilor în acest final stagional fiind „prinderea” ultimei trepte a podiumului.
*Industria Galda de Jos – Unirea Jucu (în tur 3-4). Nou-promovata condusă de Paul Ciucă revine în faţa propriilor suporteri pentru o întâlnire cu vecina de clasament Unirea Jucu (poziţia a 9-a, cu 25 de puncte). Industria Galda de Jos este pe locul al 10-lea (cu 24 de puncte) şi se prezintă pe propria arenă în urma a două eşecuri externe, fără gol marcat, cu fruntaşele CSM Sighetul şi FC Zalău. Confruntarea se va disputa sâmbătă, 2 mai, de la ora 18.00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea