Rămâi conectat

Sport

Liga a 3-a, Sănătatea Cluj – Performanţa Ighiu 1-2 (1-0) | Dubla lui Claudiu Oara, fatală pentru „virușii verzi” și ighienii rămân lideri!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Claudiu Oara a fost atacantul decisiv pentru Performanța Ighiu, care a învins în deplasare Sănătatea Cluj, scor 2-1 (0-1) grație dublei semnate de atacantul lui Mihai Manea în minutele 67 și 90+4, Oara intrând în teren cu o jumătate de oră înaintea finalului.

Condusă la pauză, gol al englezului Yuh (17), prima clasată a întors rezultatul la reluare împotriva unei formații ce nu a primit gol acasă în această ediție, iar acum două runde a remizat cu „U” Cluj. Cu a patra victorie la rând, a doua consecutivă externă, gruparea ighiană se menține pentru a doua rundă la rând în fotoliul de lider al Seriei a 5-a din Liga a 3-a. Performanța a dominat copios întâlnirea, care însă se putea încheia la egalitate, dacă în prelungiri nu înscria Cl. Oara, ce a devenit „Gnohere” de Ighiu, însă etapa viitoare va absenta din pricina acumulării a 4 avertismente.

*Mihai Manea: „Victoria este în totalitate a jucătorilor care au crezut până la final

Victoria este în totalitate a jucătorilor care au crezut până la finalul prelungirilor că pot câștiga acest meci. Am jucat fotbal, am dominat, fiind conduși nemeritat la pauză. Chiar dacă ne-am impus în prelungiri, după aspectul jocului meritam cu prisosință toate cele trei puncte. Claudiu Oara a dovedit iarăși caracter, a înțeles, a intrat și și-a făcut datoria, marcând două goluri. Din păcate, va lipsi în derby-ul cu Industria, la fel ca și Fetița„, a declarat Mihai Manea.

*Cl. Oara – „Gnohere” de Ighiu!

„Virușii” au deschis scorul după o fază fixă, la care Yuh a șutat puternic de la marginea careului.  Intrat în teren, Cl. Oara l-a copiat pe Gnohere, atacantul FCSB, în meciul de Europa League din Israel și a marcat în două rânduri. Mai întâi a finalizat la colțul scurt centrarea lui Unguru, iar apoi în prelungiri a reluat cu capul lovitura liberă executată de Circov, inspirația lui Mihai Manea dând roade în condițiile în care doi jucători intrați în teren, Cl. Oara și Unguru au schimbat soarta întâlnirii.

*Scandal la final, suporterii „șepcilor roșii” i-au admonestat pe „virușii verzi”

După joc, unii dintre suporterii „șepcilor roșii” i-au admonestat pe jucătorii gazdelor admonestându-i pentru înfrângere. „V-ați dat viața cu „U” Cluj și pierdeți cu Performanța!”, a fost mesajul fanilor. Diferendul verbal s-a transformat într-un conflict, fotbaliștii Sănătății replicând într-o încăierare.

Sănătatea: F. Lăzăreanu – D. Bucur, Negru, Cr. Paul, Țîrlea, Bria, Ciupe, Yuh, D. Lazăr, Indreica, Ceaca; rezerve Todoran, Gașpar, Vitan, Itiesc, R. Rus, Nistor, Lupu. Antrenori Marius Semeniuc și Csaba Kiss.

Performanța: Sporea – Ad. Mărginean, Potopea, Iclănzan, Medeșan (60, Cl Oara) – Trifa, Joldeș (46, Unguru) – Circov, Hidișan, Tineiu (60, Olălău) – Seiwerth (89, E. Crișan); rezerve Zăvoi, Cl. Marcu, Ludwig. Antrenor Mihai Manea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – Gloria Bistrița, pe Stadionul „Pielarul” din Sebeș | Studenții, o nouă confruntare cu liderul

Dan HENEGAR

Publicat

în

O nouă rundă în eșalonul terț, etapă în care în play-off, CS Universitar Alba Iulia dă piept, la Sebeș, astăzi, ora 17.00, cu Gloria Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 9. CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 31 de puncte) – Gloria Bistrița-Năsăud (locul întâi, 44 de puncte), sâmbătă, ora 17.00, pe Stadionul „Pielarul”, în play-off. Întâlnire de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea