Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga a 3-a, Sănătatea Cluj – Metalurgistul Cugir 1-4 (1-2)! Trupa de sub Drăgana a spulberat liderul, „viruşii verzi” – umiliţi de tripla lui Cocină!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

metalurgistul-cugir-cs-iernut-30Metalurgistul Cugir a câştigat în stil de mare echipă, într-un mod autoritar, în fieful liderului Seriei a 5-a din Liga a 3-a, Sănătatea Cluj, formaţia lui Călin Moldovan impunându-se cu un categoric 4-1 (2-1) împotriva „viruşilor verzi” ce au suferit întâiul eşec stagional!

A fost cea mai importantă victorie a sezonului pentru cugireni, care veneau după două etape mai puţin fericite, în care nu au strâns decât un punct. O prestaţie excelentă a vizitatorilor, ce vor schimba liderul seriei, graţie acestei victorii de senzaţie, în distribuţia cugireană debutând juniorul Marian Codrea (la primul meci în eşalonul terţ).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Eroul grupării de sub Drăgana a fost Cocină (a treia etapă consecutivă marcator, golgeterul oaspeţilor, cu 5 reuşite), ce şi-a trecut în cont o triplă (29, 41 şi 53), mai punctând pentru vizitatori Ad. Radu (80), „viruşii verzi” încasâd primele goluri pe treen propriu.

*Călin Moldovan: „Victorie justă, soarta jocului n-a fost niciun moment pusă la îndoială”

Un joc extraordinar al echipei, felicitări pentru efort şi atitudine. De data aceasta am eliminat greşelile personale, eram convinşi că putem să scoatem un rezultat pozitiv şi mă bucur că am reuşit. A rezultat un joc foarte bun, soarta jocului nefiind niciun moment pusă la îndoială. Am făcut un rezultat foarte bun, am produs primul eşec liderului, însă trebuie să muncim în continuare şi să menţinem ritmul în continuare„, a declarat antrenorul Călin Moldovan. Acesta l-a lăudat pe Constantin Cocină. „Îl felicit pentru cele treiu reuşite, are un merit mare că a marcat trei goluri, dar să nu uităm şi aportul colegilor. Încet încet, Cocină înţelege ceea ce vrem de la el, că trebuie să se implice în jocul colectiv, fără minge şi implicit, la calităţile sale poate juca la un nivel mai ridicat„, a comentat Călin Moldovan.

Într-o partidă contând pentru etapa a 8-a a Seriei a 5-a din Liga a 3-a, Sănătatea Cluj – Metalurgistul Cugir, scorul a fost 1-4 (0-2), vizitatorii marcând prin Cocină, în minutul 29, după o acţiune personală şi un şut din unghi. Tot Cocină a majorat avantajul, după o lovitură liberă de la 17 metri executată excelent (41). La reluare, Cocină şi-a trecut în cont tripla, în minutul 53, la finele unei acţiuni extraordinare, încheiată cu un şut la colţul lung.

În minutul 80, nou-intratul Ad. Radu a parafat umilinţa „viruşilor verzi”, ca a înscris la primul contact cu balonul!

Sunt primele goluri primite acasă în acest sezon de Sănătatea Cluj, ce poate pierde fotoliul de lider.

În minutul 45, Lupu a transformat un penalty acordat pentru un fault făcut de Bactăt.

Metalurgistul Cugir a strâns 13 puncte şi a urcat pe locul 5, iar vineri va juca sub Drăgana cu FC Zalău.

Echipe de start: *Sănătatea: Lăzăreanu – Ciupe, D. Matei, E. Negru, Deneş, Vitan, B. Cristea, Flueraş, Ad. Lupu, Ititesc, Ceaca; rezerve An. Todoran, Sular, Bria, Cr. Paul, H. Rus, F. Grigore, D. Bucur. Antrenor Marius Semeniuc.

*Metalurgistul: Vlase – Tăban, Bactăr, Maftei, I. Tătar, Varodi (90, Udrea), Măd. Popa, Covaciu, Cocină (90+1, Codrea), Itu (84, Marinoiu), Stoianof (79, Ad. Radu); rezerve D. Popescu – Negrescu, Torişte. Antrenor Călin Moldovan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea