Rămâi conectat

Sport

Liga a 3-a, prima etapă | Dispută incendiară pe CFR, Nouva Mama Mia Becicherecu Mic – Metalurgistul Cugir

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei combatante din Alba se aliniază la startul eşalonului terţ, fiind întâia oară după 7 ani când judeţul are atâtea reprezentante în Liga a 3-a. Metalurgistul Cugir şi Performanţa Ighiu, în Seria a 4-a, Industria Galda, în Seria a 5-a, sunt formaţiile care pornesc la drum în weekend, prima fiind formaţia condusă de Marius Opric, ce are parte de un derby în Timiş.Metalurgistul Cugir - CSM Rm Valcea 27
*Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – Metalurgistul Cugir (astăzi, ora 18.00). Pe Stadionul „CFR” din Timişoara se anunţă un joc de „totul sau nimic”, echipa din urbea natală a antrenorului Aurel Şunda, supranumită „pizzerii” dă piept cu gruparea de sub Drăgana, ce are la activ două victorii oficiale, în Cupa României.

Se înfruntă două echipe cu pretenţii de promovare, care ediţia trecută au încheiat pe locul secund. Cugirenii au acumulat oboseală după dramatismul, prelungirile şi loviturile de departajare din Cupa Românei, de la Jucu, însă nu concep să se întoarcă fără puncte din fieful unei contracandidate. „Ne aşteaptă un joc dificil în începutul campionatului, pentru că întâlnnim o formaţie puternică, ce şi-a păstrat nucleul de bază. Sper să fim apţi 100 la sută din punct de vedere fizic şi încercăm să realizăm un rezultat pozitiv”, a spus antrenorul Marius Opric. Să precizăm că Afrapt nu are „cartea verde”, iar Cornea nu a mai fost legitimat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena, mâine și sâmbătă fiind prevăzute alte două întâlniri, de la ora 20.00, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea