Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga a 3-a, etapa a 6-a, CSM Lugoj – Metalurgistul Cugir 4-1 (1-1) | Trupa lui Opric umilită în examenul promovării!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir a ratat total examenul la Lugoj, pierzând, 1-4 (1-1), în etapa a 6ASA Tg Mures 2 - Metalurgistul Cugir cupa 21-a Seriei a 4-a a Ligii a 3-a, un derby al speranțelor promovării.

Precupanu s-a dovedit killer-ul echipei de sub Drăgana, prin dubla realizată în minutele 4 și 49. Goșa a adus egalitatea, din penalty în min. 45, însă cugirenii au plătit tribut gafelor din defensivă, cu portarul Dragotă în prim plan, elevii lui Opric irosind șansa de a conta în lupta pentru Liga a 2-a. Au mai punctat Vlădia (65) și Porcescu (85).

*Opric: „Ne-am bătut singuri!”

Eșecul de la Lugoj întregește noianul dezamăgirilor cugirene, în condițiile în care s-a strâns numai o victorie (acasă cu Minerul Motru) în ultimele 3 meciuri oficiale. „Ne-am bătut singuri, în prima repriză am controlat jocul, dar am primit gol pe o neatenție. Am fost neinspirat prin titularizările lui Dragotă și Șt. Radu, ultimul pe postul de fundaș stânga. Noi am jucat, dar la 3-1, pe fondul greșelilor personale, am căzut, încasând goluri din faze ce nu spuneau nimic. Nu abandonăm lupta pentru promovarea„, a explicat antrenorul Marius Opric.

Felicit jucătorii pentru rezultat, care se datorează muncii în echipă. Nu facem nuntă după această victorie, așa cum nu am făcut înmormântare după primele două etape. Metalurgistul și-a propus să promoveze, nu întâmplător a terminat pe locul secund anul trecut, nu întâmplător a realizat campania de transferuri. Scorul este puțin prea sever după aspectul jocului, să nu uităm că la 1-1 Afrapt a ratat o ocazie mare„, a spus Cosmin Petruescu.

Scorul a fost deschis de Precupanu (4), la prima acţiune notabilă de atac, după ce l-a depăşit pe juniorul L. Moldovan.

Cugirenii au solicitat o lovitură de pedeapsă în minutul 25, la un fault evident asupra lui Chelaru. Dacă prima fază susceptibilă de penalty nu a fost judecată în favoarea oaspeţilor, în schimb, în minutul 45+1, I. Radu a fost cosit în suprafaţa de pedeapsă, iar Goşa a adus egalitatea, din punctul cu var, cu un şut puternic din punctul cu var.

*Dezastru în actul secund!

La reluare, în minutul 49, același Precupanu a finalizat o minge lungă trimisă de E. Miculescu, fază la care a speculat neatenția lui Șt. Radu, coroborată cu indecizia portarului Dragotă. În minutul 61, Vlădia finalizează cu capul, din centrul careului o centrare trimisă de Mînecan (ex-CS Zlatna), la care Dragotă a ieșit total aiurea. În minutul 85, Porcescu a înscris iar (lovitură liberă Ardelean și reluare cu capul), creionând o umilință cugireană, Metalurgistul văzându-se pusă la colț într-un meci care conta major.

Au evoluat formaţiile: CSM Lugoj: P. Iordache – Rotea, E. Miculescu, Loga, Roșie  – Vlădia – Precupanu, Mînecan, Poiană, Dobricean – Velcotă,; rezerva Oct. Rusu, Cl. Ardelean, Porcescu, Dobra, Olariu, Socaciu, Stoichescu.

Metalurgistul: Dragotă – Bold, Goşa, Piko, Şt. Radu (61, Necșulescu), L. Moldovan (61, Huțanu), Chelaru, M. Neagu, Afrapt (72, Ghergar), Itu (67, Cîrstean), I. Radu; rezerve Tiut – Tăban, Şuteu, Cîrstean.

Runda viitoare, echipa lui Opric joacă acasă cu ASCO Filiaşi şi apoi are rundă liberă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea