Rămâi conectat

Sport

Liga a 3-a, Avântul Reghin – Metalurgistul Cugir 1-2 (1-2) *A patra victorie la rând, trupa lui Coroian a urcat pe locul trei

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir a învins în deplasare pe Avântul Reghin în etapa a 22-a a Ligii a 3-a, scor 2-1 (2-1) și a urcat pe poziția a Metalurgistul Cugir - Sanatatea Cluj1treia a ierarhiei Seriei a 5-a.

Lipsită de serviciile căpitanului Lucian Itu (bolnav), formația de sub Drăgana s-a impus grație golurilor semnate de Tăban (6) și Șt. Radu (26). „Un meci specific nouă, o partidă pe care am controlat-o dar apoi ne-am temut în final. Am ratat foarte mult, ocazii imense în care puteam să ne distanțăm pe tabelă și să închidem meciul. Sunt bucuros că am câștigat, am realizat o victorie meritată și că am ajuns pe treapta a treia a podiumului”, a declarat antrenorul Cristian Coroian.

Cu a 4-a victorie consecutivă, formația condusă de Cristian Coroian a acumulat 43 de puncte și a depășit FC Zalău, învinsă de Sănătatea Cluj. Scorul a fost deschis de Tăban (6) – după o acțiune ratată de Cîrstean (blocat de portar). Gazdele au replicat și au egalat în minutul 22 (la o fază suspectă de ofsaid), prin V. Stoica.

Meciul s-a încins și peste numai 4 minute, Șt. Radu a marcat a doua rundă consecutiv (cu capul după un corner)

*În inferioritate, din minutul 67, după eliminarea lui Gugu

Pe lângă oportunitatea lui Cîrstean, Tăban a mai trimis în bară, iar după ce partida s-a echilibrat și amfitrionii au lovit una dintre barele porții lui Gurincu.

S-a jucat pe muchie de cuțit și după pauză, mai ales în ultima jumătate de oră, când vizitatorii au rămas în inferioritate după eliminarea fundașului Gugu (min. 67, pentru cumul de avertismente). Avântul s-a aruncat în atac, dar reduta cugireană a rezistat, în ciuda presiunii.

Am muncit mult pentru aceste trei puncte. Am început foarte bine, dar apoi ne-am complicat. E bine că am realizat o nouă victorie. Îl felicit pe Piko pentru prestația de astăzi„,  a spus președintele Ciprian Pahone.

Au evoluat echipele: *Avântul: V. Negru – Inta, R. Dan, Merdariu, Echim, Ungur, Luca, V. Stoica, L. Moldovan, Truță, V. Petra; rezerve S. Chirilă, Keresztes, Oct. Moldovan, Lostum, Csog, Dumbrăvean, Deszi. Antrenor Cristian Merdariu

*Metalurgistul: Gurincu – Bold, Șt. Radu, Gugu, Medeșan – Avramescu, Olteanu (81, Șuteu), Piko, M. Neagu, Tăban (69, E. Negru), Cîrstean (74, Necșulescu); rezerve Lăncrănjan, Iovănescu, Cr. Kilin, G. Goronea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea