Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga 4, etapa a 2-a | O rundă în care oaspeții au ieșit în evidență

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O rundă în care oaspeții au ieșit în evidență în Liga 4

Etapa a 2-a din Liga 4 de fotbal a județului Alba a fost una în care oaspeții au ieșit în evidență încă de la primul meci.

Sâmbătă după amiază CIL Blaj s-a impus cu 1-0 în dificilul duel extern cu Performanța Ighiu (gol al „căpitanului” R. Trif din lovitură liberă de la 17 metri, în minutul 83). În singurul meci de duminică dimineață, în care s-a consumat prima dispută pe teren propriu la acest nivel competițional pentru Limbenii Limba, CS Ocna Mureș a câștigat cu 2-0 la Ciugud, grație reușitei lui Cl. Coltor și unui autogol al lui An. Comșa, ambele în finalul jocului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Inter Unirea a repurtat, duminică după amiază, o victorie mare la Daia Română, în fața „spicarilor” ce depășeau cu o săptămână în urmă Viitorul Sântimbru chiar la Galtiu. Golul de trei puncte a fost semnat în prima repriză de „căpitanul” Andrei Sas. De notat că de la jumătatea reprizei secunde „interiștii” au evoluat în inferioritate numerică, fiind eliminat Andrei Helerea. Tot duminică după amiază, galop de sănătate pentru CSM Unirea Alba Iulia 2 la Lopadea Nouă, unde a fost 4-1 în favoarea „alb-negrilor”. D. Raica – în primul act și în prelungirile reprizei a doua, Fl. Jurj și R. Rădoi au punctat pentru uniriști, în vreme ce golul de onoare al nou-promovatei a fost înscris de R. Szekely. Cu același scor, 4-1, goluri pentru învingători înscrise de Titianu – 3 și F. Himcinschi, s-a impus Hidro Mecanica Șugag, în întâlnirea din deplasare cu nou-promovata Adu Academy Șona (gol pentru gazde înscris de I. Macarie). La Galtiu, Voința Stremț a câștigat cu 2-1 în fața Viitorului Sântimbru, grație golurilor marcate de G. Oltean și An. Breaz, pentru gazde punctând C. Olălău, care a restabilit până la pauză egalitatea pe tabelă.

În schimb gazdele și-au tăiat partea leului la Săsciori și la Vama Seacă. Energia a câștigat cu 4-2 confruntarea cu CS Zlatna. Amfitrionii au condus cu 2-0, după reușitele lui Cl. Petrișor și T. Mărginean. Oaspeții au redus ecartul până la pauză prin L. Nistor și au egalat în startul mitanului secund prin experimentatul A. Cîmpean. Fl. Marcu a adus din nou în avantaj echipa din Săsciori, pentru ca T. Mărginean să „recidiveze” în prelungiri, închizând tabela. În comuna Hopărta, Viitorul Vama Seacă a dispus cu 3-0 de Fortuna Lunca Mureșului (goluri marcate de S. Szekely – 2 și Ad. Onacă – pen.).

După două etape nu mai puțin de șase echipe au 6 puncte (punctaj maxim): Hidro Mecanica Șugag (lider la golaveraj), Voința Stremț, CIL Blaj, CS Ocna Mureș, CSM Unirea Alba Iulia 2 și Inter Unirea.

foto: facebook CS Ocna Mureș

articol scris de Lucian DĂRĂMUȘ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea