Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga 3, deplasări pentru CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir | Industria – duel cu liderul, CSU Alba Iulia – revine pe “Cetate”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În runda a 5-a a celui de-al 3-lea eșalon, conjudețenele evoluează în 3 zile, șirul jocurilor începând mâine și încheindu-se duminică, pe “Cetate”.

*Gloria Bistrița-Năsăud (locul 3, 8 puncte) – CSM Unirea Alba Iulia (locul 5, 7 puncte), vineri, ora 17.00.

Duel aspru între pretendentele la promovarea în eșalonul superior, formații conduse de Adrian Falub și Stelian Gherman, foști coechipieri la Universitatea Cluj. Bistrițenii au remizat etapa trecută la Ungheni, într-un alt meci cu implicații la vârful seriei, și sunt la a doua apariție stagională în fața fanilor, precedenta fiind un net 5-1 cu Industria Galda de Jos. Vizitatorii, încă datori în privința calității jocului, au parte de un test extrem, împotriva contracandidatei la promovare, grupare condusă de un antrenor care în 2009 a fost pe banca tehnică a “alb-negrilor” la ultima promovare pe prima scenă. Cu excepția lui Harfaș (și-a reziliat contractul), albaiulienii nu au probleme de efectiv.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Viitorul Cluj (locul 8, două puncte) – Metalurgistul Cugir (poziția secundă, 9 puncte), vineri, ora 17.00.

“Roș-albaștrii” vin după coșmarul trăit cu CSU Iulia, 0-5 pe propriul teren, cu un scurtcircuit în actul secund, și au de luat o revanșă în plan moral în urma insuccesului drastic, ce a pus punct unei serii cu maximum de puncte în 3 partide. Clujenii lui Marius “Papi” Popescu au bifat două înfrângeri consecutive fără a marca, ultimul 0-2, pe “Cetate”, cu CSM Unirea Alba Iulia.

*Industria Galda (locul 7, 3 puncte) – Unirea Ungheni (locul întâi, 10 puncte), sâmbătă, ora 17.00.

La a doua apariție stagională pe teren propriu, misiune dificilă pentru nou-promovată împotriva liderului, oponenții fiind imbatabili în actualul sezon (singurele puncte irosite, meciul precedent, egal acasă cu bistrițenii lui Falub). Formația lui Doru Oancea a remizat marți, la Reghin, într-o partidă restanță, după ce a condus la un moment dat cu 2-0 în primul mitan, și încă nu a cunoscut gustul succesului în Liga 3.

*CSU Alba Iulia (locul 4, 7 puncte) – ACS Mediaș (locul 6, 7 puncte), duminică, ora 17.00, pe “Cetate”.

Studenții din Cetatea Marii Uniri evoluează în premieră în actualul sezon pe arena albaiuliană, renunțându-se astfel la Galtiu, unde s-au derulat precedentele jocuri interne. Universitarii sunt pe val, cu două derby-uri “de Alba” adjudecate și cel mai clar succes repurtat pe a treia scenă, demonstrația de forță de la Cugir. Pe de altă parte și medieșenii traversează o perioadă bună, câștigând, acasă, succesiv, cu Avântul Reghin și ACS Tg. Mureș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea