Liderul Transalpina Șugag, eșec surprinzător la Șpring! Euro, „coșmarul” primei clasate în acest sezon

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Liderul Ligii a IV-a, Transalpina Șugag a început cu stângul partea secundă a stagiunii, pierzând în runda inaugurală 0-1 (0-0), în deplasare cu Euro Șpring.

Unicul gol al confruntării s-a înscris în minutul 61, autogol C. Oltean (fază la care a fost implicat și R. Mihălțan), Euro fiind un veritabil coșmar în acest sezon, în care a învins în două rânduri, cu același scor, formația de pe Valea Sebeșului.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

*Viitorul Spicul, cu antrenorul Horea Ciucă între buturi!

Amfitrionii au controlat ostilitățile, mai având alte câteva bune oportunități. În alt joc al rundei, Viitorul Spicul Daia Română – Olimpia Aiud, o remiză albă, ineditul jocului fiind dat de faptul că între buturile gazdelor a fost antrenorul Horea Ciucă, în condițiile în care titularul Adrian Cibu a fost suspendat. Lupta la vârf s-a încins după această etapă, în cărți intrând și Euro Șpring, primele șase formații fiind întinse pe distanța de șase puncte: Transalpina – 34, Sportul Petrești – 33, CS Ocna Mureș – 32, Fortuna Lunca Mureșului – 31, CS Zlatna și Euro Șpring – câte 30 de puncte.

Foto: arhivă

Dan HENEGAR