Rămâi conectat

Cultură Educație

Liberalii din Cugir au înverzit oraşul

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

În timp ce în unele localităţi autorităţile taie zeci de copaci seculari, pentru a face loc betoanelor, liberalii din Cugir vor să facă din localitatea de la poalele Drăganei cel mai verde oraş. La sfârşitul săptămânii trecute, circa o sută de membri PNL Cugir, înarmaţi cu sape şi lopeţi, au plantat 200 puieţi de mesteceni şi pini, pe drumul dintre Cugir şi Vinerea. La acţiunea de plantare s-au aflat preşedintele organizaţiei judeţene, deputatul Teodor Atanasiu,  vicepreşedintele Mihai Nicuşor, preşedintele PNL Cugir, Adrian Teban, vicepreşedinţii filialei locale, Rodica Florea şi Emil Muntean, precum şi alţi membri ai biroului.
Liderul judeţean Teodor Atanasiu a declarat că, prin demersul lor, liberalii  doresc să tragă un semnal de alarmă cu privire la poluarea care riscă să degradeze viaţa oamenilor: „Prin acţiunea pe care partidul nostru a iniţiat-o nu se rezolvă problema aerului curat, dar este un exemplu în ceea ce priveşte grija pentru natură, pentru un mediu propice traiului. Cred că este un bun prilej ca toată lumea să conştientizeze, nu atât că ar trebui să sădească un pom în fiecare primăvară, cât mai ales că, prin efortul fiecăruia,  trebuie să  reducem poluarea, care riscă să ne degradeze viaţa.”
Preşedintele PNL Cugir, primarul Adrian Teban, a declarat că liberalii cugireni s-au raliat campaniei de curăţenie de primăvară: „Şi mie îmi pasă de oraşul meu”, organizată de Primăria şi Consiliul Local Cugir. „La fel ca în fiecare an, membrii PNL Cugir au dorit să arate că le pasă de localitatea în care trăiesc, astfel că am organizat atât o acţiune de ecologizare a zonei cuprinse între Cugir şi Vinerea, cât şi una de plantare de pomi. După cum poate ştiţi,  localitatea noastră se apropie de minimum necesar de spaţii verzi, respectiv de 26 mp/ locuitor, fiind cel mai verde oraş din judeţ. Vrem să păstrăm acest lucru, motiv pentru care, anual, ne propunem să contribuim la creşterea numărului de arbori în localitate. Sperăm ca locuitorii oraşului să înţeleagă că doar prin efortul personal al fiecăruia vom putea face din Cugir un oraş curat, frumos şi sănătos”, a concluzionat preşedintele PNL Cugir, primarul Adrian Teban.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

ASTĂZI: Începe simularea examenului de Bacalaureat 2024. Participă peste 146.000 de elevi

Ziarul Unirea

Publicat

în

ASTĂZI: Începe simularea examenului de Bacalaureat 2024. Participă peste 146.000 de elevi Elevii de clasa a XII-a şi a XIII-a seral încep astăzi, 4 martie, simularea examenului de Bacalaureat. Simularea se va organiza în peste 1.320 de unităţi de învăţământ şi va implica participarea a peste 146.000 de elevi. Citește și: BACALAUREAT 2024: Modele de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea