„Lanterna roșie” are antrenor: Mihai Manea a acceptat provocarea și a preluat CS Ocna Mureș!

CS Ocna Mureș a reușit să rezolve problema băncii tehnice, antrenorul albaiulian Mihai Manea acceptând o propunere ce poate fi considerată una extrem de riscantă, preluarea nou-promovatei, ultima clasată în Seria a 4-a a Ligii a 3-a, cu zero puncte după 6 runde!

Mutarea ce se prefigura de două săptămâni a prins contur în aceste zile, după ce acestuia i s-au îndeplinit anumite condiții, iar Mihai Manea  a condus azi primul antrenament al “alb-albaștrilor”, mâine urmând a fi prezentat oficial ca noul antrenor al “Sodei dragă”, în cadrul unei conferințe de presă. La CS Ocna Mureș se reface parțial Performanța Ighiu: Ioan Ilie – antrenor secund, Petre Clep – noul antrenor cu portarii, iar mijlocașul Florin Hidișan – un transfer de ultim moment!

ELIT

După ce în ediția precedentă a terminat pe treapta a treia a podiumului Seriei a 5-a cu Performanța Ighiu, echipă ce s-a desființat între timp, Mihai Manea nu a avut angajament în această perioadă, deși la un moment dat numele său era vehiculat la Unirea Alba Iulia, odată cu venirea lui Armando Popescu la gruparea din Cetatea Marii Uniri, dar antrenorul a refuzat funcția de director tehnic. O decizie ce pare la prima vedere extrem de delicată, în condițiile în care ocnamureșenii sunt, până în prezent, ciuca bătăilor, cu un golaveraj dezolant 2-24 ultimul meci fiind un fiasco total, 0-4 acasă cu Crișul Chișineu-Criș.

Proaspăt absolvent al cursurilor pentru Licența A UEFA, Mihai Manea a fost curtat în această perioadă și de formații din Liga a 2-a, ACS Energeticianul, Ripensia Timișoara sau CS Balotești, dar, din diverse motive, a refuzat propunerile. Pentru Mihai Manea urmează seria „Misiune imposibilă”, încercându-se salvarea de la retrogradare după un start total ratat, urmând a debuta oficial, vineri, în deplasarea de la Lugoj.

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

5 Comentarii

DEMETER IOAN 2 octombrie 2018 at 22:18

Risc si o sa afirm „Omul sfinteste locul” ! O sa vedeti o alta ECHIPA la Ocna Mures. Bafta multa, Mihai. Hai SODA draga !

Dan 3 octombrie 2018 at 7:03

Ma îndoiesc. Nu sunt chestiuni tactice. Nu poți face la nivelul asta. Este exclusiv tehnic. Jucătorii atât pot. Poate sa aducă pe….. Bine ar fi sa ma înșel dar puțin probabil. Și la Unirea am spus ca sunt trei, patru jucători de la care se poate pleca în formarea lotului ptr promovarea S-a menținut în linii mari același lot sau au fost aduși jucători de aceași valoare. Rezultatul :îl vedeți

armando 3 octombrie 2018 at 7:11

Baftă băieți, Mihai, Petre, Florin! E greu dar nu imposibil. Sunt convins că puteți urni căruța din noroi. Multă, multă baftă!!!

Dan 3 octombrie 2018 at 8:23

Îți dai seama ca dacă urnesc ei căruța întra cea a Unirii în noroi.

Corpodean 3 octombrie 2018 at 9:36

Manea ai auzit de cuvantul „sinucidere”.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...