Rămâi conectat

Sport

„Lanterna roșie” are antrenor: Mihai Manea a acceptat provocarea și a preluat CS Ocna Mureș!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Ocna Mureș a reușit să rezolve problema băncii tehnice, antrenorul albaiulian Mihai Manea acceptând o propunere ce poate fi considerată una extrem de riscantă, preluarea nou-promovatei, ultima clasată în Seria a 4-a a Ligii a 3-a, cu zero puncte după 6 runde!

Mutarea ce se prefigura de două săptămâni a prins contur în aceste zile, după ce acestuia i s-au îndeplinit anumite condiții, iar Mihai Manea  a condus azi primul antrenament al “alb-albaștrilor”, mâine urmând a fi prezentat oficial ca noul antrenor al “Sodei dragă”, în cadrul unei conferințe de presă. La CS Ocna Mureș se reface parțial Performanța Ighiu: Ioan Ilie – antrenor secund, Petre Clep – noul antrenor cu portarii, iar mijlocașul Florin Hidișan – un transfer de ultim moment!

După ce în ediția precedentă a terminat pe treapta a treia a podiumului Seriei a 5-a cu Performanța Ighiu, echipă ce s-a desființat între timp, Mihai Manea nu a avut angajament în această perioadă, deși la un moment dat numele său era vehiculat la Unirea Alba Iulia, odată cu venirea lui Armando Popescu la gruparea din Cetatea Marii Uniri, dar antrenorul a refuzat funcția de director tehnic. O decizie ce pare la prima vedere extrem de delicată, în condițiile în care ocnamureșenii sunt, până în prezent, ciuca bătăilor, cu un golaveraj dezolant 2-24 ultimul meci fiind un fiasco total, 0-4 acasă cu Crișul Chișineu-Criș.

Proaspăt absolvent al cursurilor pentru Licența A UEFA, Mihai Manea a fost curtat în această perioadă și de formații din Liga a 2-a, ACS Energeticianul, Ripensia Timișoara sau CS Balotești, dar, din diverse motive, a refuzat propunerile. Pentru Mihai Manea urmează seria „Misiune imposibilă”, încercându-se salvarea de la retrogradare după un start total ratat, urmând a debuta oficial, vineri, în deplasarea de la Lugoj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Avântul Reghin 2-2 (1-0), în prima rundă din play-out | Gazdele, egalate în două rânduri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a remizat pe propriul teren cu Avântul Reghin, în prima rundă din play-off-ul Seriei 9 din eșalonul terț, scor 2-2 (1-0) joc în care amfitrionii au condus în două rânduri, dar au fost egalați de fiecare dată. Apărătorul gazdelor Vitinha a fost înlocuit la pauză și transportat la spital din pricina unei lovituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea