// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

La Recea, Performanța Ighiu are derby-ul rundei în Seria a 5-a! Dispută între formații de pe podium, cu maximum de puncte în retur

Fotbal Comuna Recea – Performanța Ighiu, sâmbătă, 24 martie, ora 15.00, reprezintă derby-ul rundei a treia din retur în Seria a 5-a.

Combatantele sunt pe podium,  invincibile, au maximum de puncte în primăvară, iar gruparea lui Mihai Manea este unica ce nu a primi gol în 180 de minute scurse din retur. “Este un derby al echipelor de pe podium, ambele neînvinse în retur, un joc dificil, însă încercăm să luăm toate cele trei puncte. Întâlnim un adversar puternic, întărit cu Romario Rus, fotbalist pe care l-am  dorit și noi în intersezon”, a menționat Mihai Manea.

Împotriva maramureșenilor lui Romică Buia este primul meci dintr-o serie de foc pentru ighieni, pe care-i așteaptă derby-urile cu “U” Cluj și Metalurgistul Cugir! Iarăși probleme de efectiv pentru gruparea din Ighiu, ce nu poate conta pe Circov (accidentat), Potopea (suspendat), Hidișan (bolnav), incert fiind E. Crișan, chiar dacă revine A. Câmpean.

Unicul insucces stagional al Performanței, aflată la un punct de liderul “U” Cluj datează de jumătate de an, 0-3 în etapa a 5-a împotriva “șepcilor roșii”, de atunci adunându-se, în deplasare, 5 victorii și o remiză. Trupa lui Romică Buia a suferit singurele eșecuri interne cu Metalurgistul Cugir și Industria Galda, în rest câștigând toate celelalte 6 jocuri. În tur, pe “Cetate” a fost un 3-3 spectaculos, cu gazdele conducând de trei ori și ultima egalitate înregistrată în minutul 90+2.

Dan HENEGAR