La Presaca Ampoiului s-a dat în folosinţă un dispensar medical şi un cabinet stomatologic

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Începând cu data de 19 ianuarie 2011, la Presaca Ampoiului, comuna Meteş, prin implicarea directă a primarului Traian Nicolae Ursaleş, s-a redeschis, după mai bine de 20 de ani, un dispensar medical la care vor fi doi medici de familie: dr. Muntean Minerva (în fiecare zi de miercuri) şi dr. Dicu Ileana (în fiecare zi de joi). Cei peste 400 de cetăţeni ai satului Presaca Ampoiului se vor bucura şi de prezenţa unui medic stomatolog, în persoana dl. dr. Iosif Claudiu, care va avea program în fiecare zi de joi.
Inaugurarea acestuia s-a făcut în prezenţa primarului Traian Ursaleş, a preotului din sat şi a unui număr impresionant de locuitori ai satului Presaca Ampoiului. Bucuria oamenilor este foarte mare, deoarece actualul sediu al dispensarului medical timp de 20 de ani ajunsese o ruină, iar în această perioadă oamenii au fost obligaţi să meargă circa 10 kilometri până la cel mai apropiat medic de familie. La fel de fericit este însă şi primarul Ursaleş, deoarece a reuşit, iată, să mai ducă la bun sfârşit încă o promisiune făcută alegătorilor săi. (T.M.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

ana 4 februarie 2011 at 13:57

pentru aceasta realizare va felicit d nule primar dar pt ulita valea bobului din poiana ampoiului nu stiu cum sa mi exprim nemultumirea pentru a fi inteleasa v am crezut un om gospodar unul care masoara de doua ori inainte de a face un lucru am ramas profund nemultumita ca dupa ce a ti facut o treaba buna a ti largit drumul a ti bagat umplutura se putea circula cu masina in mod civilizat asa cum pretindem noi cei care locuim in acest colt de rai a ti venit cu o conducta de apa si totul s a transformat in gropi noroi masini stricate va intreb si daca se poate sa mi si rasrundeti oare era nevoie de conducta cand toti au apa prin cadere si va mai intreb mai avei bani sa refaceti cea ce a ti stricat

Comentariile sunt oprite