Rămâi conectat

Cultură Educație

La Presaca Ampoiului s-a dat în folosinţă un dispensar medical şi un cabinet stomatologic

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începând cu data de 19 ianuarie 2011, la Presaca Ampoiului, comuna Meteş, prin implicarea directă a primarului Traian Nicolae Ursaleş, s-a redeschis, după mai bine de 20 de ani, un dispensar medical la care vor fi doi medici de familie: dr. Muntean Minerva (în fiecare zi de miercuri) şi dr. Dicu Ileana (în fiecare zi de joi). Cei peste 400 de cetăţeni ai satului Presaca Ampoiului se vor bucura şi de prezenţa unui medic stomatolog, în persoana dl. dr. Iosif Claudiu, care va avea program în fiecare zi de joi.
Inaugurarea acestuia s-a făcut în prezenţa primarului Traian Ursaleş, a preotului din sat şi a unui număr impresionant de locuitori ai satului Presaca Ampoiului. Bucuria oamenilor este foarte mare, deoarece actualul sediu al dispensarului medical timp de 20 de ani ajunsese o ruină, iar în această perioadă oamenii au fost obligaţi să meargă circa 10 kilometri până la cel mai apropiat medic de familie. La fel de fericit este însă şi primarul Ursaleş, deoarece a reuşit, iată, să mai ducă la bun sfârşit încă o promisiune făcută alegătorilor săi. (T.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă Părinții își pot înscrie copiii în clasa pregătitoare. Prima etapă de înscriere se va încheia pe data de 14 mai. Părinţii ai căror copii au frecventat grădinița şi care vor împlini 6 ani până la data de 31 august, inclusiv, au obligaţia de a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea