Rămâi conectat

Sport

La Jucu, Sănătatea Cluj – CSO Cugir | “Roș-albaștrii” atacă “virurșii verzi”, cu gândul la locul întâi

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Cugir (locul secund, 38 de puncte) abordează ultima deplasare stagională, la Jucu, vineri, ora 15.00, împotriva Sănătății Cluj (locul șapte), gândindu-se la… fotoliul de lider al Seriei a 9-a.

“Roș-albaștrii” s-au impus în derby-ul rundei anterioare și au pus presiune pe prima clasată, obligată să învingă acasă pe Avântul Reghin (ce nu mai poate pierde locul al treilea), o inversare a pozițiilor în ierarhie însemnând implicit și o schimbarea a adversarilor din primul baraj de promovare (Minaur Baia Mare și SCM Zalău), în dubla din 8 și 15 mai.

Am spus că nu ne interesează atât de mult locul pe care încheiem campionatul, contează că de câteva etape, matematic ne-am atins scopul. Scopul nostru este barajul pentru accederea în Liga a 2-a, însă este clar că vom aborda întâlnirea cu gândul de a ne impune”, a precizat Lucian Itu.

Raportul duelurilor directe cuprinde 10 întâlniri, dintre care 7 câștigate de cugireni, trei remize (ultimele trei dispute sub Drăgana, inclusiv un 3-3 în tur, cu primele puncte interne irosite de CSO) și singură o victorie a Sănătății (2-0, acasă, în aprilie 2017). CSO Cugir va apela la o distribuție în care nu se vor regăsi Boldea – accidentat, Vlădia, Vitinha și P. Păcurar – cumul de avertismente, dar vor lipsi și alți echipieri de bază, pentru a se evita eventuale suspendări la jocurile de baraj. “Virușii verzi” nu se simt confortabil pe teren propriu, unde au strâns doar 7 din cele 21 de puncte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea