Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

La Ighiu, Performanţa – CSO Cugir 1-1 (0-1)

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 1000 de spectatori, un record de asistenţă în istoria unui meci de fotbal la Ighiu, au urmărit „finala campionatului”. Jocul a fost unul dramatic, interzis celor cu probleme cardiace, scorul a fost deschis de oaspeţi prin A. Şuteu (minutul 20), iar cugirenii până în minutul 67 (când Fl. Barbu a adus egalarea) erau la barajul de promovare. Nebunia unui meci decisiv, tensionat, dar disputat cu sportivitate, fără incidente, a atins punctul culminant în minutul 79, deoarece George Goronea (CSO Cugir) a dat cu piciorul unui întreg sezon şi a ratat un penalty, şutând pe lângă poartă!!!! Şi nou-promovata de sub Drăgana a încheiat în lacrimi, iar amfitrionii au sărbătorit cu şampanie accederea la barajul din 15 iunie, la Hunedoara, cu CS Vladimirescu (Arad).
Au fost ultilizate echipele: lPerformanţa (antrenor Sorin Mărginean): Boldi – Soporan (46, Hada), Ov. Turuş, C. Oltean, Cioară, D. Dănilă (76, I. Cristea), C. Dănilă, S. Turuş/ cpt, Truţă (48, Cernea), Fântână (59, F. Barbu), Dumitru; lCSO Cugir (antrenor Cătălin Paşcanu): Cimporescu – I. Goronea, Gh. Schiau, Şuvaina, Haidiner (85, Clăpan), G. Goronea, D. Grozav (61, C. Tudor), Cr. Grozav (58, R. Şandru), A. Şuteu, P. Mihu (74, R. Isac), Iovănescu. „Fotbalul se dovedeşte nedrept! Am avut mai multe ocazii, inclusiv acel penalty”, a spus Cătălin Paşcanu.
Tot ieri în jocurile hotărâtoare pentru evitarea retrogrdării, Arieşul Apuseni Baia de Arieş şi Mureşul Oarda de Jos s-au salvat, ultima realizând surpriza la Olimpia Aiud. „Sunt foarte fericit şi am mare încredere că echipa va reprezenta cu cinste judeţul la baraj şi va reuşi o premieră istorică”, a afirmat Traian Rusu, primarul comunei Ighiu. S-a tras cortina peste un campionat controversat (plin de probleme şi acuze) şi Alba a pierdut o echipă din eşalonul terţ (CS Zlatna), dar Performanţa vizează o promovare… (Neluţu ŢÂRĂU, Ighiu)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea