Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

La Galda de Jos şi Sebiş, duel Alba – Arad în Liga a 3-a! Ighienii, la primul joc sub comanda lui Vasile Ursu | ”Alb-negrii”, deplasare în fieful liderului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

acs-poli-timisoara-unirea-alba-iulia-1Astăzi, la ora 15.00, toate cele 4 reprezentante ale judeţului evoluează în eşalonul terţ, distingându-se duelul Alba-Arad din Seria a 4-a a Ligii a 3-a. Ighienii vizează un “restart”, iar uniriştii au o misiune delicată în fieful liderului.

*Performanţa Ighiu – Gloria Lunca Teuz Cermei. După o săptămâna tumultuoasă, declanşată de eşecul de la Deva, demiterea antrenorului Adorian Himcinschi şi înlocuirea acestuia cu Vasile Ursu, fostul director secund, plus conflictele cu Bold şi Mintaş, jucători care şi-au reziliat înţelegerile cu divizionara terţă, Performanţa Ighiu este obligată să învingă nou-promovata arădeană, pentru a îndepărta presiunea, în vreme ce oponenţi se simt bine la Galda de Jos, unde în runda secundă au învins Industria. “Este un moment delicat al echipei şi ne apasă această criză. În momentul acesta suntem obligaţi să câştigăm, cele trei puncte sunt vitale pentru noi şi indiferent cu cine jucam, victoria este primordială. Băieţii au înţeles situaţia, că trebuie să-şi schimbe atitudinea şi să arătăm o altă faţă a Performanţei, conformă cu valoarea lotului şi pretenţiile clubului”, a precizat Vasile Ursu, cel care duminică va împlini 38 de ani. Antrenorul ce va debuta în eşalonul terţ nu poate conta nici pe Cherecheş – suspendat, pentru cumulul a 4 avertismente.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Naţional Sebiş – AFC Unirea 1924 Alba Iulia. “Alb-negrii” sunt într-o pasă proastă, au strâns un punct în ultimele trei întâlniri şi au pierdut, dramatic, în prelungiri, confruntarea recentă, cu Pandurii Tg. Jiu 2. De parcă nu erau suficiente aceste probleme, antrenorul Radu Andone are de suplinit absenţele importante din efectiv: Ad. David – plecat la lotul naţional Under 18, Ad. Matei – întindere, N. Rus – entorsă, Rodean – plecat de la echipă, ce afectează defensiva albaiuliană. “Încercăm să facem un meci cât mai bun, să ne ridicăm la pretenţiile unui joc cu prima clasată, formaţie cu maximum de puncte şi un jucător precum Săulescu, extrem de prolific în actuala stagiune. Nu va fi deloc uşor, Naţional Sebiş este o echipă foarte puternică, cu pretenţii de promovare, mai sunt şi aceste absenţe din lot, dar ne jucăm şansele şi nu vrem să ne facem de râs”, a declarat antrenorul Radu Andone. “Va fi o confruntare foarte dificilă în fieful liderului. Noi ne simţim mai bine în deplasare şi încercăm să surprindem adversarii, însă ştim că că ne aşteaptă unul dintre ceel mai grele jocuri din acest sezon”, a apreciat preşedintele Mihai Dăscălescu.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea