Rămâi conectat

Sport

La Buzău, pe Stadionul “Metalul”, turneul final Under 17 | GT Sport Alba Iulia – ACSM Codlea, azi, ora 12.00, în a doua semifinală

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

GT Sport Alba Iulia va debuta astăzi, la ora 12.00, pe Stadionul “Metalul” din Buzău, în turneul final al Campionatului Național Under 17, elevii lui George Țălnar urmând să întâlnească pe ACSM Codlea (Brașov).

De la ora 10.00 se vor înfrunta Juniorul 2014 București și LPS Suceava, în a doua semifinală. Joi, 30 iunie, de la ora 11.00, este prevăzută finala competiției juvenile.

Am încredere totală în echipă, jucătorii sunt foarte montați și optiimiști, staff-ul e demn de toată lauda. Deviza noastră e munca, munca și iar munca. Am realizat o performanță pe care din 1998 nicio echipă din Alba Iulia nu a mai reușit-o. Mergem la Buzău să aducem titlul național în premieră la Alba Iulia”, a precizat antrenorul George Țălnar (41 ani).

Adversara din Brașov a câștigat turneul semifinal de la Crevedia, după 4-1 cu Voința Crevedia, 7-0 cu Flacăra Horezu și 8-0 cu Milan Academy Craiova. Gruparea din capitală, ACS Juniorul 2014, s-a impus la zona de la Constanța, fără a primi gol: 2-0 cu Viitorul Colceag, 1-0 cu CFR Constanța și 2-0 cu Metalul Buzău. Ultima calificată, LPS Suceava a trecut de AFC Botoșani (5-0) și Kinder Sângeorgiu de Mureș (1-0)

GT Sport Alba Iulia a realizat o performanță extraordinară, calificându-se în “careul de ași” la nivel național al competiției juvenile Under 17 (inițiat perioada turneului final era 26-27 iunie). Albaiulienii au câștigat campionatul județean, iar ulterior au reușit victorii pe linie în cele 5 jocuri interjudețene (două cu Sparta Mediaș și alte trei la turneul semifinal de la Deva, cu CSM Cetate Deva, CSC Ghiroda și Giarmata Vii, CS Moldova Nouă). În aceste zile, tot la Buzău s-a disputat turneul final Under 19, iar în finala de ieri s-a calificat Viitorul Vetiș (Satu Mare, recent învingătoare în turneul semfinal de pe “Cetate”) ce a învins CSM Alexandria, cu scorul de 3-1. În 2019, Olimpia Aiud a ajuns la turneul final la Under 19.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea