Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

La barajul de promovare în Liga a 3-a, CSO va evolua sub numele de Pro Sport Cugir! Învie tradiţia, apare Metalurgistul

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La partida de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a, de miercuri, 19 iunie, ora 17.30, de la Oradea, pe stadionul „Iuliu Bodola”, campioana judeţului Alba, CSO Cugir va evolua sub denumirea de… Pro Sport Cugir, în compania reprezentantei judeţului Sălaj (Rapid Jibou). 

Oficialii campioanei Ligii a IV-a Alba, Adrian Mihai preşedintele clubului, Ciprian Pahone – preşedintele secţiei de fotbal, ne-au informat că, la partida pentru accederea în eşalonul terţ, CSO Cugir va evolua sub denumirea de Pro Sport Cugir, iar în următoarea ediţie de campionat, se va reveni la vechea denumire, respectiv Metalurgistul Cugir 1939.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

A fost eliberat Certificatul de Identitate Sportivă de la Ministerul Justiţiei şi, la începutul săptămânii viitoare, o să depunem documentele aferente la FRF. Am fost formaţităţi juridice pe care a trebuit să le parcurgem„, a spus Ciprian Pahone, preşedintele secţiei de fotbal a Clubului Sportiv Orăşenesc Cugir.

Clubul Sportiv Orăşenesc Cugir a fost obligat, conform regulamentelor FRF să-şi schimbe statutul. Astfel, s-au iniţiat demersurile juridice necesare, iar în ultima şedinţă de Consiliu local din Cugir s-a dat o hotărâre în acest sens. „Există o asociaţie, ProSport Cugir, de drept privat, non profit şi s-a cedat acesteia dreptul de participare în competiţie”, a declarat Adrian Mihai, directorul CSO Cugir.

*În Liga a 3-a, secţia de fotbal se va desprinde de CSO Cugir!

În perspectivă, în cazul în care echipa antrenată de Alexandru Kilin şi Emil Ţimpea va izbuti să  acceadă în eşalonul terţ, atunci secţia de fotbal (preşedinte Ciprian Pahone) se va desprinde din structura CSO Cugir. „Noi încercăm ca în campionatul viitor să reuşim să schimbăm denumirea echipei în CF Metalurgistul Cugir 1939, pentru a reînnoda tradiţia fotbalului de sub Drăgana. De asemenea, dacă vom promova, vom solicita la AJF Alba repartizarea unui loc în Liga a IV-a, pentru echipa secundă”, a concluzionat Adrian Mihai.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, la inaugurarea bazei sportive de la Micești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Răzvan Burleanu, preșdintele Federației Române de Fotbal, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul FRF, vor fi prezenți în miercuri dimineață la inaugurarea bazei sportive moderne din cartierul Micești din Alba Iulia. Astfel, municipiul reședință de județ va beneficia de un teren sintetic mult așteptat de ani buni, într-o primă fază inaugurarea fiind estimată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea