Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Judoka Sibișan Alexandru, de la CS Unirea Alba Iulia, locul I la Campionatul Național Universitar

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Judoka Sibișan Alexandru, de la CS Unirea Alba Iulia, locul I la Campionatul Național Universitar

Sibișan Alexandru a obținut locul I la Campionatul Național Universitar de Judo, la categoria de greutate 90 de kilograme, confirmându-și astfel statutul de unul dintre cei mai buni judoka din țară. Competiția a avut loc sâmbătă, 27 aprilie, la Sibiu, fiind organizată de Federația Sportului Școlar Universitar.

Citește și: FOTO: CSM Unirea Alba Iulia, calificare în sferturile de finală Under 19 | Victorie cu LPS Satu Mare, în inferioritate numerică!

Sibișan Alexandru, sportiv cu dublă legitimare la CS Unirea Alba Iulia și CSM Pitești, a demonstrat încă o dată nivelul său în acest sport. Performanța sa la Campionatul Național Universitar de Judo subliniază pasiunea și dedicarea pe care le investește în antrenamente și competiții. Sibișan este student La Universitatea din Pitești, Departamentul Educație Fizica și Sport.

În acest an, albaiulianul Sibișan Alexandru a mai obținut rezultate remarcabile precum: medalie de aur la Campionatul Național de Judo – Seniori, medalie de argint la Cupa Europeană de Juniori, medalie de aur la Campionatul Național U21. Aceste rezultate confirmă faptul că Sibișan Alexandru se află printre elitele judoului românesc și este un exemplu de determinare și profesionalism pentru tinerii sportivi.

Performanțele sale nu ar fi fost posibile fără susținerea antrenorilor. Sportivii secției de judo de la CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiți de către profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Cupa „Nicușor Marcu” la baschet, eveniment sportiv-educativ, în 24-26 mai, în memoria regretatului antrenor albaiulian

Dan HENEGAR

Publicat

în

Cupa „Nicușor Marcu” la baschet, eveniment sportiv-educativ, În 24-26 mai, în memoria regretatului antrenor albaiulian Cupa „Nicușor Marcu”, un eveniment sportiv-educativ organizat în Cetatea Marii Uniri în memoria fostului antrenor și director al Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia, a ajuns la a treia ediție, programată în perioada 24-26 mai. În Sălile de Sport „Nicușor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea