Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia, calificare în sferturile de finală Under 19 | Victorie cu LPS Satu Mare, în inferioritate numerică!

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

CSM Unirea Alba Iulia s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Național Under 19 după victoria cu LPS Satu Mare, scor 1-0 (1-0), obținută în inferioritate numerică.

Pe terenul secund al Stadionului „Cetate” elevii lui George Țălnar s-au impus la limită, gol D. Nistor (36), fotbalist revenit după o accidentare de durată. În același minut însă „alb-negrii” au rămas în inferioritate numerică, prin eliminarea lui Pașca Igna (acesta a primit al doilea galben întrucât s-a bucurat la deschiderea scorului). Albaiulienii au rezistat aproape mai bine de o repriză în 9 jucători de câmp, iar în minutul 80 a văzut cartonașul roșu și antrenorul George Țălnar.

Calificarea este numai și numai a băieților. Echipa a făcut un joc impecabil împotriva a 15 jucători. Arbitrajul a fost unul tendențios, mult sub nivelul jocului și al competiției. Se vede munca depusă în ultimii doi ani. Mulțumesc publicului care a fost pentru noi al 11-lea jucător, colegilor mei din staff, care sunt adevărați profesioniști și președintelui Mihai Dăscălescu, pentru încrederea acordată. Unirea are viitor!„, a precizat George Țălnar.

Un meci tensionat, disputat într-o atmosferă de zile mari, cu susținători ai ambelor echipe

A fost un duel între lideri, din seriile 9 și 8, adjudecat de gruparea din Cetatea Marii Uniri, care s-a calificat astfel între primele 8 formații din țară la această categorie competițională. Meciul următor va fi în 12 mai, iar oponent poate fi CSM Reșița sau învingătoarea dintre CSȘ Caransebeș și CSC Șelimbăr.

CSM Unirea: R. Pauletti – P. Alexandru, Elmanhaly, D. Moldovan, Pandor, Sebaș, D. Olălău/ cpt, D. Nistor, Ardeiu, Pașca Igna, R. Nistor; rezerve L. Bucur, V. Stanciu, Borza, Ionaș-Rădoi, Forrai, Buzilă, Cârja, Gall, R. Stanciu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Aiudeanca Andreea Fleșer, campioană națională universitară la baschet feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

Aiudeanca Andreea Fleșer a devenit campioană națională universitară la baschet feminin și va evolua la Campionatul European Universitar în Ungaria Andreea Fleșer, baschetbalista originară din Aiud, a devenit campioană națională universitară cu echipa Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București – Universitatea Pitești. Turneul final s-a disputat la Oradea, cu participarea a 5 echipe, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea