Jucătorii Sportul Petrești, tentanți pentru CS Zlatna, Performanța Ighiu și CS Universitatea Alba Iulia! Claudiu Coltor, ofertă de la CS Hunedoara, din Liga a 3-a

Paul Voicu - Primar 2020

Sportul Petrești, marea favorită la câștigarea Ligii a IV-a în actuala stagiune, iernează în fotoliul de lider, însă nu e prea multă liniște la trupa condusă de Doru Oancea de la intrarea în vacanță.

Din diverse motive, a întârziat achitarea salariilor pe ultimele două luni, lucru care nu s-a mai întâmplat în ultimii ani, iar președintele Jenu Chirca este plecat în această perioadă în străinătate, astfel că situația este oarecum în ceață, pentru moment, existând discuții ca la mijlocul lunii viitoare să se regleze chestiunea restanțelor. Iar cum efectivul primei clasate este unul extrem de valoros pentru nivelul celui de-al 4-lea eșalon, alte combatante din județ sunt deja interesate să înregimenteze fotbaliști de la Sportul Petrești.

ELIT

Formații precum CS Zlatna, Performanța Ighiu sau CS Universitatea Alba Iulia stau în așteptarea lămuririi problemelor financiare la Petrești și, în funcție de deznodământ, să se lanseze în obținerea semnăturilor fotbaliștilor vizați. Principalii doriți sunt aiudenii Coltor și P. Muntean, primul dintre aceștia având ofertă clară și din Liga a 3-a, de la CS Hunedoara – club care l-a remarcat pe “Făină” cu prilejul jocului direct din Cupa României (3-1 pentru petreșteni, în luna august), când Coltor a înscris o dublă, dar există și alte nume pe “lista” jucătorilor râvniți din efectivul formației petreștene.

Un cuvânt important în posibilele plecări îl are antrenorul aiudean Radu Andone, ce a reușit un tur excelent cu “aurarii”, care ar avea motive suplimentare de a insista în acest sens, întrucât ar slăbi forța principalului adversar în bătălia la vârf.

Mihail David - 2020

În plus, Vasile Ursu îi așteaptă cu brațele deschise la CS Universitatea Alba Iulia pe mijlocașii Javla, D. Ianc sau Samoilă, iar Adorian Himcinschi visează la un coordonator precum Bălaș.

La mijlocul stagiunii, petreștenii au patru puncte avans față de CS Zlatna, principala contracandidată, lupta anunțându-se aspră în retur, mai ales că prima rundă din primăvară este prevăzut duelul direct, pe Ampoi.

Dan HENEGAR

1 comentariu

Unu' 27 noiembrie 2018 at 18:17

Dom’le, va rog nu mai publicati scrisorile catre Mos Craciun ale lui Andone, Ursu si Himcinschi, ca s-ar putea sa se supere Mosu’ pe dansii si nu le mai aduce nici bobo, nici jucarii! :))))

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...