Rămâi conectat

Sport

Jucătorii Sportul Petrești, tentanți pentru CS Zlatna, Performanța Ighiu și CS Universitatea Alba Iulia! Claudiu Coltor, ofertă de la CS Hunedoara, din Liga a 3-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sportul Petrești, marea favorită la câștigarea Ligii a IV-a în actuala stagiune, iernează în fotoliul de lider, însă nu e prea multă liniște la trupa condusă de Doru Oancea de la intrarea în vacanță.

Din diverse motive, a întârziat achitarea salariilor pe ultimele două luni, lucru care nu s-a mai întâmplat în ultimii ani, iar președintele Jenu Chirca este plecat în această perioadă în străinătate, astfel că situația este oarecum în ceață, pentru moment, existând discuții ca la mijlocul lunii viitoare să se regleze chestiunea restanțelor. Iar cum efectivul primei clasate este unul extrem de valoros pentru nivelul celui de-al 4-lea eșalon, alte combatante din județ sunt deja interesate să înregimenteze fotbaliști de la Sportul Petrești.

Formații precum CS Zlatna, Performanța Ighiu sau CS Universitatea Alba Iulia stau în așteptarea lămuririi problemelor financiare la Petrești și, în funcție de deznodământ, să se lanseze în obținerea semnăturilor fotbaliștilor vizați. Principalii doriți sunt aiudenii Coltor și P. Muntean, primul dintre aceștia având ofertă clară și din Liga a 3-a, de la CS Hunedoara – club care l-a remarcat pe “Făină” cu prilejul jocului direct din Cupa României (3-1 pentru petreșteni, în luna august), când Coltor a înscris o dublă, dar există și alte nume pe “lista” jucătorilor râvniți din efectivul formației petreștene.

Un cuvânt important în posibilele plecări îl are antrenorul aiudean Radu Andone, ce a reușit un tur excelent cu “aurarii”, care ar avea motive suplimentare de a insista în acest sens, întrucât ar slăbi forța principalului adversar în bătălia la vârf.

În plus, Vasile Ursu îi așteaptă cu brațele deschise la CS Universitatea Alba Iulia pe mijlocașii Javla, D. Ianc sau Samoilă, iar Adorian Himcinschi visează la un coordonator precum Bălaș.

La mijlocul stagiunii, petreștenii au patru puncte avans față de CS Zlatna, principala contracandidată, lupta anunțându-se aspră în retur, mai ales că prima rundă din primăvară este prevăzut duelul direct, pe Ampoi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele

Dan HENEGAR

Publicat

în

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off-ul Seriei 9 din Liga 3: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele accederii în „careul de ași” Ultima rundă a sezonului regular va decide numele ultimelor două echipe care vor obține biletele pentru play-off, asta întrucât primele clasate Gloria Bistrița […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea