Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Ion Dumitrel: „FC Unirea strânge mai puţini spectatori decât Progresu’ Fărău”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

    Preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, a declarat luni în cadrul unei conferinţe de presă că instituţia pe care o conduce nu va mai sponsoriza cu niciun leu echipa locală de fotbal FC Unirea. Deşi CJ Alba este membru fondator al Asociaţiei Fotbal Club Unirea 1924, nu a mai dat niciun ban la echipă din 2009 încoace. „Ne-am orientat spre alte ramuri sportive, dăm bani la baschet, handbal, volei, atletism, avem împreună cu IŞJ Alba programe sportive pentru elevi pe care le finanţăm. La FC Unirea nu am mai dat niciun ban din 2009 încoace deoarece nevoile erau mari, iar rezultatele mici. În plus, am fost şi eu la câteva meciuri şi erau în tribună mai puţin spectatori decât la Fărău spre exemplu”, a spus Dumitrel.
CJ Alba a fost până în urmă cu trei ani unul dintre principalii finanţatori ai FC Unirea. În intervalul 2006 – 2009 consilierii judeţeni au aprobat alocarea a 3,5 milioane de lei către echipa locală de fotbal. În prezent procurorii DNA verifică modul cum diriguitorii clubului au cheltuit aceşti bani publici. Ion Dumitrel a decis să se constituie parte civilă în acest dosar, urmând ca prejudiciul să fie stabilit de anchetatori.
Ioana PITICARIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Performanța Ighiu – FC Lopadea Nouă 32-0, un scor de Cartea recordurilor!!! Rezultat incredibil în Liga 4!!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Performanța Ighiu a reușit un rezultat incredibil în etapa a 26-a în Liga 4, victorie cu 32-0 (11-0) cu „lanterna roșie” FC Lopadea Nouă! Un scor de Cartea Recordurilor, în jocul de la Cricău, un rezultat care va rămâne ca record al fotbalului din Alba, după evenimentele din 1989! Vizitatorii s-au prezentat cu numai 10 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea