Invitaţie la sfinţirea bisericii Ciumbrud

În localitatea Ciumbrud, aparţinătoare oraşului Aiud, s-a ridicat o frumoasă biserică. Biserica a fost ridicată într-un timp record, în anul 1999, 10 octombrie s-a pus piatra de temelie, iar în toamna anului 2000 a fost acoperită. Lucrările de tencuială, pictură, iconostas sculptat în lemn de stejar, icoane poleite cu foiţă de aur, candelabre, străni s-au realizat în timp de 10 ani. Fiii satului Ciumbrud vor inaugura prima sărbătoare a „Fiii satului” cu unul din cele mai importante momente: „Sfinţirea bisericii”.
Cu inima încărcată de bucurie vă invităm pe toţi fiii satului, pe toţi credincioşii iubitori de Dumnezeu şi de biserică să luaţi parte la sfinţirea noii biserici din parohia noastră pe data de 28 august 2011.
Împărtăşim bucuria de a-i avea în mijlocul nostru pe dragii noştri ierarhi: Înaltpreasfinţitul Părinte Andrei Andreicuţ, mitropolitul Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului; Înalt preasfinţitul Părinte Irineu Pop, arhiepiscopul Alba Iuliei, preasfinţitul Visarion Bălţat, episcopul Tulcei.
Vă aşteptăm cu drag să fiţi împreună cu noi la bucuria oferită de acest moment înălţător rânduit de Bunul Dumnezeu bisericii noastre.

Preot paroh Ioan FILIMON, Ciumbrud

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419