Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Într-o partidă de verificare, BC Sirius 2 Tg. Mureş – CSU LPS Alba Iulia 24-86 | Surorile Geleriu au debutat sub comanda lui Nicuşor Marcu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU LPS Alba Iulia a susţinut o partidă de verificare în deplasare, cu BC Sirius 2 Tg. Mureş, câştigată de formaţia din Cetatea Marii Uniri, cu scorul de 86-24 (18-4, 27-5, 23-6, 18-9).

Cu acest prilej, sub comanda antrenorului Nicuşor Marcu a debutat nou-venita Mădălina Geleriu (21 de ani, Phoenix Galaţi), care s-a dovedit a doua marcatoare a vizitatoarelor.

La Alba Iulia, dar la echipa Under 18 a LPS, a fost legitimată şi Andra Geleriu, sora mai mică a Mădălinei, care şi ea a reuşit să înscrie două puncte în acest joc de verificare. Marcatoarele CSU LPS Alba Iulia au fost: Kelly Walter – 28 de puncte, Mădălina Geleriu – 27 de puncte, Ionela Țetcu – 10 puncte, Alexandra Bobar – 9 puncte, Georgiana Plăvițu și Florina Rusu – câte 4 puncte, Adina Ivașcu și Andra Geleriu – câte 2 puncte. Marţi, de la ora 15.30, o nouă întâlnire amicală, CSŞ Sibiu – LPS Alba Iulia, la nivelul formaţiilor Under 18.

CSU LPS Alba Iulia, pretendenta la promovarea pe prima scenă a baschetului feminin autohton pregăteşte astfel debutul în turneul semifinal, prevăzut în 5 martie, în deplasare cu ACS KSE Tg. Secuiesc, meci contând pentru etapa a doua. În runda inagurală, din 26 februarie, echipa condusă de Nicuşor Marcu a stat, în acest moment CSU LPS Alba Iulia fiind lider, cu 8 puncte, din 4 victorii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea