Industria Galda – Unirea Alba Iulia și CSO Cugir – Viitorul Șelimbăr, meciuri tari în Cupa României!

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Turul secund al Cupei României, ediția 2020/ 2021, este prevăzut marți, 22 septembrie, fază a competiției în care vor evolua trei echipe din Alba, programul fiind următorul: Industria Galda de Jos – Unirea Alba Iulia și CSO Cugir – Viitorul Șelimbăr.

Vom asista astfel la un „derby de Alba”, o împerechere pe criteriul geografic, între Industria Galda de Jos și Unirea Alba Iulia. CSO Cugir (fostă Metalurgistul), cealaltă reprezentantă a județului, va evolua pe teren propriu cu Viitorul Șelimbăr (Liga a 3-a, Seria a 7-a). Formația din Cetatea Marii Uniri a eliminat în turul inaugural, după loviturile de departajare, scor 5-3 (1-1 după 120 de minute), pe CS Universitatea Alba Iulia. De asemenea, Industria Galda de Jos s-a calificat, fără a juca, câștigând la “masa verde” disputa cu Arieșul Mihai Viteazu, întrucât gazdele nu au avut vizele medicale regulamentare pe legitimații. În campionatul precedent, Metalurgistul Cugir a scos o remiză, 2-2, în deplasarea jucată cu Viitorul Șelimbăr, la Cisnădie

USR - Alegeri parlamentare 2020

O dispută între Industria și Unirea este a patra consecutivă în ultimii ani, diferența fiind dată însă de faptul că precedentele s-au disputat pe Stadionul Cetate. Au fost dispute echilibrate, pe muchie de cuțit, iar calificările au fost împărțite: *2017, Unirea Alba Iulia – Industria Galda 3-5 (după penalty-uri); *2018, Unirea Alba Iulia – Industria Galda 7-5 (după loviturile de departajare); *2019, Unirea Alba Iulia – Industria Galda de Jos 1-2 (cu Selagea ratând o lovitură de pedeapsă în minutul 90+2).

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Federația Română de Fotbal a stabilit programul celui de-al doilea tur al fazei naționale a Cupei României, ediția 2020/2021. Meciurile acestei faze sunt stabilite să se desfășoare la data de 22 septembrie, marțea viitoare, de la ora 16:30, într-o singură manșă. În această fază a competiției vor evolua cele 30 de echipe calificate din primul tur și alte 24 de formații care au evoluat în sezonul recent încheiat al Ligii 3. În total sunt 27 de meciuri determinate prin împerecherea echipelor pe baza criteriului geografic.

Dan HENEGAR