Rămâi conectat

Sport

Industria Galda de Jos și-a adus portar-golgheter! Goalkeeperul Adrian Angeru joacă foarte bine și atacant

Dan HENEGAR

Publicat

în

Plecarea lui Cătălin Ștef în Germania, la muncă, l-a obligat pe Paul Ciucă, antrenorul Industriei Galda de Jos, să găsească soluții pentru acoperirea postului de portar în a doua parte a stagiunii. Și pe baza colaborării foarte bune cu Școala de Fotbal “Viitorul Mihai Georgescu” Cluj-Napoca, alte două exemple fiind Cioplîntă și Bedelean, în curtea divizionarei terțe a ajuns zilele trecute goalkeeperul junior Adrian-Nicușor Angeru. O mutare prolifică, întrucât fotbalistul originar din Caracal, ultima dată la Sporting Roșiori (Seria a 3-a din eșalonul terț), este junior și în stagiunea viitoare, în plus folosirea sa între buturi ar elibera un loc pentru seniori la capitolul jucători de câmp. “Venirea la Industria este o provocare nouă pentru mine”, s-a mărginit să declare ultima achiziție a grupării găldene, care deja a făcut cunoștință cu noua sa echipă.

*Din poartă, în ofensivă

Conform presei clujene (un articol în acest sens a apărut și pe site-ul FRF), Adrian Angeru acoperă foarte bine două posturi, polivalența mergând de la a apăra șuturile adversarilor și până la a marca în porțile adverse. În 2016, Mihai Georgescu a înscris o echipă în Liga a IV-a a județului vecin, jucătorii evoluând în paralel și la Liga Elitelor Under 19. Angeru, titular pe atunci  ca și portar la nivleul formației de juniori, a izbutit să se remarce în Liga a IV-a, ca și atacant, marcând în repetate rânduri, chiar 4 goluri într-un singur meci. Angeru a semnat pentru un an și jumătate cu divizionara terță din Alba, îl are idol pe spaniolul David de Gea (Manchester United) și chiar dacă a etalat calități ofensive, vrea să cunoască consacrarea între buturi.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Start de sezon în trombă la mountain bike pentru Miruna și Radu Măda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Miruna și Radu Măda, start de sezon în trombă la mountain bike Pentru Miruna și Radu Măda, supervizați de antrenorul Alexandru Avram și preparatorul fizic Lucian Nicolescu, sezonul de mountain bike a început în acest an în afara țării, cu un concurs în Serbia. Weekend-ul trecut, sportivii din Alba legitimați la CSM Mediaș și-au reprezentat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea