Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Industria Galda de Jos, a doua victorie „amicală”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Sebeş, pe „Pielarul”, Industria Galda de Jos a câştigat a doua partidă de verificare din intersezon, cu Hidromecanica Şugag, sIndustria Galda reunire 22cor 3-1 (2-0), goluri înscrise de D. Lupşan, Boancă şi Cr. Bodea.

Divizionara terţă a mizat pe două formule de echipă: Căt. Ştef – Opriţa, Haiduc , Al. Man, Boancă – F. Morar, R. Lungu, P. Medrea, Cioară – D. Lupşan, Câmpean (în primul mitan), respectiv Căt. Ştef – Olar, Haiduc, Căt. Ivaşcu, Boancă – Baghiu, Cr. Kilin, Goguţa, Cr. Bodea – Cernea, Nicoară, în actul secund.

Din diverse motive, antrenorul Paul Ciucă nu i-a utilizat pe Cioplîntă (uşor accidentat), S. Mureşan (în urmă cu pregătirea), Frenţiu (operat de apendicită), Boldi, Podar şi Necreală. Proximul meci amical va fi sâmbătă, 6 februarie, cu Viitorul Sântimbrul, liderul Ligii a IV-a.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea