Rămâi conectat

Sport

“Incidentul cu Jula, un caz izolat la Energia Săsciori în prezent”, afirmă Ioan Faur, vicepreședintele gazdelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Incidentul produs duminică, 27 februarie, la finele meciului din prima etapă a returului Ligii a 4-a Alba, dintre Energia Săsciori și Spicul Daia Română, scor 0-1, când jucătorul gazdelor Vasile Jula l-a lovit cu capul în față pe Adrian Păcurar (marcatorul golului vizitatorilor), după fluierul de final, va fi soluționat în 9 martie de Comisia de Disciplină din cadrul Asociației Județene de Fotbal Alba (în ședința din 1 martie s-a decis amânarea verdictului pentru respectiva dată).

Pe de altă parte, oficialii clubului gazdă susțin că ieșirea lui Vasile Jula trebuie considerată un caz izolat la clubul Energia Săsciori în prezent, iar apelul la „112” a fost forma prin care Păcurar a dorit să-și rezolve diferendul cu cel ce l-a lovit.

Nu încercăm să scuzăm ieșirea lui Vasile Jula, sau să minimalizăm fapta. Este problema sa, va plăti pentru acest gest, lucrurile între cei doi se vor rezolva în instanță”, a spus Ioan Faur, delegat și vicepreședinte la Energia Săsciori.

Citește și: Violență la Săsciori: Jula (Energia) l-a lovit cu capul în față pe Ad. Păcurar (Spicul Daia) | Oaspeții, apel la “112”!

Nu putem nega că în trecut nu s-au mai petrecut evenimente neplăcute la Săsciori. Dar în același timp trebuie să precizăm clar că în prezent la Săsciori nu se produc barbarii. Nu e normal să se tragă concluzii greșite, iar numele Energiei să fie împroșcat cu noroi. Jula are vina sa, e regretabil ce s-a întâmplat, dar trebuie să precizăm că în afara acestei ieșiri, la meci nu au existat alte probleme cu spectatorii, jucătorii adverși sau oficialii jocului. Apelul la <<112>> a venit tocmai pentru că Păcurar a dorit să acționeze legal împotriva lui Jula„, a conchis Ioan Faur.

Foto: Energia Săsciori (facebook, arhivă)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea