Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Violență la Săsciori: Jula (Energia) l-a lovit cu capul în față pe Ad. Păcurar (Spicul Daia) | Oaspeții, apel la “112”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Incidente în prima etapă a returului Ligii a 4-a, la Săsciori, unde după finalul jocului, Vasile Jula (Energia) l-a lovit cu capul în plină figură pe Ad. Păcurar (Spicul Daia Română). Pentru a evita extinderea incidentului și a nu se ajunge și la alte evenimente mult mai grave, dăienii au solicitat intervenția poliției, prin apel la „112”!

Pentru Păcurar (jucător venit de la CSU Alba Iulia), debutul la Spicul reprezintă un moment ce va fi cu greu uitat. Acesta (foto, arhivă, CSU Alba Iulia), a marcat singurul gol al întâlnirii, dar s-a trezit cu o fractură de piramidă nazală după incidentul cu adversarul său.

Păcat că există în acest secol anumiți jucatori care nu au ce cauta în fotbal. Suntem aproape de un război mondial și noi ne batem între noi! Pentru ce? Sincer nu înțeleg răutatea aceasta în oameni, acum în ceasul în care trebuie să fim cei mai uniți, poate peste câteva zile o să luptăm toți sub același drapel! Aștept să fie sancționat cu o pedeapsă exemplară, mai ales că Jula a mai avut acum câțiva ani o altă suspendare de 10 etape, tot pentru un incident asemănător”, a comentat Iancu Iosif, reprezentatul Ligii a 4-a în Biroul Executiv al AJF Alba, conducător al oaspeților.

Dăienii, ce au încheiat turul cu 4 eșecuri la rând au dat lovitura pe terenul revelației turului, Energia, producând formației conduse de Mircea Țîrlea prima înfrângere internă. Ad. Păcurar, la primul joc sub comanda lui Ștefan Fogoroși, a semnat un gol de 3 puncte (minutul 15), chiar dacă Spicul a rezistat în inferioritate după eliminarea lui Beda (57). Nervii au explodat la final, producându-se o încăierare la vestiare! După fluierul de final, Vasile Jula l-a lovit cu capul în față pe Adrian Păcurar, ce fusese înlocuit.  Cei doi au mai avut un clinci în timpul unei dispute aspre. S-au implicat oamenii de ordine, componenții celor două formații, a fost tensiune, îmbrânceli, iar oaspeții au solicitat prin „112” intervenția unui echipaj de politie pentru a se calma situația ce a fost la un pas să degenereze și mai mult. Incidentul a fost notat în raport de centralul Darius Iviniș (Alba Iulia).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea