Rămâi conectat

Sport

În weekend, dublă în eşalonul terţ, la Galda de Jos | Astăzi, Performanţa Ighiu – UTA Arad II, mâine, Industria – Nuova Mama Mia

Dan HENEGAR

Publicat

în

csm-scolar-resita-performanta-ighiu-8Conjunctura face ca la interval de 24 de ore, pe Stadionul din Galda de Jos să se dispute două partide contând pentru Seria a 4-a a Ligii a 3-a, gazde fiind conjudeţenele Performanţa Ighiu şi Industria Galda de Jos, enumerate în ordinea disputării partidelor, împotriva unor oponenţi din Banat.

*Performanţa Ighiu – UTA Bătrâna Doamnă II (astăzi, ora 17.00). Ighienii au spart gheaţa, au învins dramatic la Reşiţa şi încearcă să-şi adauge o nouă victorie în palmares. Va absenta S. Turuş – nerecuperat compet, va fi reintra F. Himcinschi, revenit după suspendare. „Am mai spus-o şi o repet, succesul de la Reşiţa nu are nicio valoare, nu înseamnă nimic, dacă nu învingem şi în această etapă. Vrem să prestăm un joc bun, pentru a ne mulţumi suporterii, pe care i-am dezamăgit în precedenta reprezentaţie internă, cu Ripensia Timişoara, şi a ne continua ascensiunea în clasament. Este o premieră şi pentru noi să jucăm la Galda de Jos, dar suntem nevoiţi să trecem peste toate incovenientele şi să câştigăm această confruntare”, a menţionat Himcinschi. „Ştim că nu va fi simplu. UTA Arad este un adversar incomod, o echipă tânără, ce a obţinut rezultate contradictorii până în prezent. Adversarii dispun de fotbalişti talentaţi şi trebuie să fim foarte atenţi la această confruntare”, a precizat Adorian Himcinschi.

*Industria Galda de Jos – Nuova Mama Mia Becicherecu Mic (sâmbătă, ora 17.00). Amfitrionii sunt cu un moral excelent după ce s-au impus în derby-ul judeţean cu AFC Unirea 1924 Alba Iulia şi au de luat o revanşă împoriva formaţiei ce le-a scurtat drumul în Cupa României. Industria Galda are două meciuri consecutive pe propriul teren, mâine, şi apoi cu Millenium Giarmata. Va absenta Al. Man (şanse minime de a mai juca în această toamnă), incerţi fiind D. Lupşan, Cioplântă şi Cernea (se speră în recuperarea lor). „Ne propunem să adunăm 6 puncte în cele două întâlniri interne. Nu vrem să vorbim de revanşă pentru Cupa României, întâlnim o echipă foarte bună, care ne-a învins acum 10 zile, dar acum ne duelăm în campionat, altfel stau datele problemei”, a spus antrenorul Paul Ciucă.

 

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Avântul Reghin 2-2 (1-0), în prima rundă din play-out | Gazdele, egalate în două rânduri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a remizat pe propriul teren cu Avântul Reghin, în prima rundă din play-off-ul Seriei 9 din eșalonul terț, scor 2-2 (1-0) joc în care amfitrionii au condus în două rânduri, dar au fost egalați de fiecare dată. Apărătorul gazdelor Vitinha a fost înlocuit la pauză și transportat la spital din pricina unei lovituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea