Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

În Valea Domanului, CSM Școlar Reșița – CS Ocna Mureș | Întâlnire disproporționată între polii clasamentului

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Mâine, în Valea Domanului, de la ora 18.00, se întâlnesc formațiile aflate la polii clasamentului Seriei a 4-a, liderul CSM Școlar Reșița (53 de puncte) și ultima clasată, CS Ocna Mureș (8 puncte).

“Milanul din Banat” a făcut, în weekend, un pas greșit, la Sebiș, după 6 victorii la rând, dar a rămas pe prima poziție, profitând de sincopa urmăritoarei din Arad. Este un joc cu o favorită incontestabilă, formația “rosso-nerilor”, care în tur, pe “Stadionul Dragostei”, s-a impus net, scor 5-0. Vizitatorii au trei înfrângeri la rând și sunt retrogradați din punct de vedere matematic, abordând întâlnirea fără 5 jucători: P. Muntean și Moise – indisponibili, Goguța – bolnav, Val. Drăgan și Cl. Marcu – suspendați.

Mergem să evoluăm cât putem mai bine, sperăm să ne ridicăm la nivelul unei întâlniri cu prima clasată”, a spus Mihai Manea, antrenorul conjudețenilor. În retur, reșițenii au câștigat ambele dispute cu reprezentantele județului Alba: 3-0, la Alba Iulia și 2-0, pe teren propriu, cu Metalurgistul Cugir. Ziua de astăzi este una aparte pentru “albaneze”, în condițiile în care evoluează împotriva celor trei formații ce ocupă podiumul Seriei a 4-a, Șoimii Lipova deplasându-se la Cugir, iar ACS Dumbrăvița în Cetatea Marii Uniri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Familia Pașca-Igna, din Albac, a câștigat „Fotbal în familie” | 16 echipe participante la turneul organizat de AJF Alba

Dan HENEGAR

Publicat

în

FOTO: Familia Pașca-Igna, din Albac, a câștigat „Fotbal în familie” | 16 echipe participante la turneul organizat de AJF Alba Familia Pașca-Igna, din Albac, a câștigat a treia ediție a turneului „Fotbal în familie”. Asociația Județeană de Fotbal Alba, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal, Consiliul Județean Alba, CSM Unirea Alba Iulia și Primăria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea