Rămâi conectat

Sport

În turul al treilea preliminar al Champions League: Steaua are adversar învingătoarea dintre Dinamo Tbilisi şi FK Aktobe

Dan HENEGAR

Publicat

în

Nicusor Stanciu 3Dacă va trece de Stromsgodset, Steaua cu Nicuşor Stanciu va întîlni învingătoarea dintre Dinamo Tbilisi (GEO) şi FK Aktobe (KAZ) în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor (29-30 iulie şi 5-6 august).

Kazacii s-au impus în tur cu 1-0 pe terenul georgienilor. UEFA a întocmit grupele pentru tragerea la sorţi a turului III preliminar din Champions League, Steaua a scăpat de Legia Varşovia şi Debrecen, însă nu şi de Malmo şi Partizan.

Câştigatoarele acestor meciuri vor juca în playoff-ul Ligii Campionilor.
*Greu în Europa League pentru români
Azi s-au tras la sorţi partidele din turul III preliminar alEuropa League: Dacă trece de Flamurtari, Petrolul va întîlni Viktoria Plzen, din Cehia. Astra va întîlni învingătoarea din confruntarea dintre Kosice (Slovacia) şi Slovan Liberec (Cehia). În tur, cehii s-au impus cu 1-0. Dacă trece de Jagodina, CFR Cluj va întîlni învingătoarea dintre Dinamo Minsk (Belarus) şi MyPa (Finlanda). În tur, scorul a fost 3-0 pentru bieloruşi.

CFR Cluj, daca trece de FK Jagodina, intalneste invingatoarea dublei dintre Dinamo Minsk (BLR) si Myllykosken Pallo-47 (FIN). Dinamo Minsk a castigat prima mansa, pe teren propriu, cu 3-0. Clujenii au evitat o intalnire cu danezii de la Brondby, cel mai dificil adversar pe care sortii l-ar fi putut scoate in cale.

Astra Giurgiu intalneste in invingatoarea dublei dintre Kosice (Slovacia) si Slovan Liberec (Cehia) si a evitat astfel o confruntare cu spaniolii de la Real Sociedad. Slovan Liberec este favorita la calificare dupa ce s-a impus pe terenul lui Kosice in prima mansa, cu 1-0.

Petrolul Ploiesti va intalni Viktoria Plzen din Cehia daca trece de albaneii de la Flamurtari. Se putea chiar si mai rau pentru Petrolul, echipa lui Razvan Lucescu evitand puternicele formatii Dinamo Moscova si Young Boys Berna.

Meciurile turului 3 preliminar din Europa League sunt programate la 31 iulie (turul) si 7 august (returul). Cele 29 de echipe se califica in playoff unde se vor alatura celor 18 echipe calificate direct in acea faza a competitiei. La acestea se adauga si 15 echipe invinse in turul 3 preliminar al Champions League.

Petrolul este cu un pas in turul 3 dupa 2-0 in prima mansa, acasa, cu Flamurtari Vlore din Ucraina, iar CFR Cluj a remizat, scor 0-0, de asemenea pe teren propriu, cu sarbii de la FK Jagodina.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea