Rămâi conectat

Sport

În sferturile de finală ale Cupei României, Volei Alba Blaj – CSU Medicina Tg. Mureş | Echipa din „Mica Romă, spre al doilea event naţional

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj, deţinătoare eventului naţional va întâlni în sferturile de finala ale Cupei României pe CSU Medicina Tg. Mureş, dispută tur-retur programată pe 27 noiembrie 2017 şi 17 ianuarie 2018.

Celelalte întâlniri sunt CSM Lugoj – CSM Târgoviște, Știința Bacău – Universitatea NTT Data Cluj şi ACS Agroland Timișoara – CSM București. Federația Română de Volei a decis să păstreze, în mare parte, sistemul de desfășurare din sezonul trecut, însă a renunțat la semifinalele tur-retur, revenind la Final Four (va avea loc pe 27 și 28 aprilie 2018, la feminin, respectiv pe 5 și 6 mai 2018, la masculin).

Miercuri au avut loc primele două meciuri din ediția 2017-2018 a Cupei României la volei feminin, în urma cărora s-a definitivat programul sferturilor de finală. La doar patru zile după meciul de campionat, Dinamo București a pierdut din nou în fața lui ACS Agroland Timișoara, scor 0-3, iar Universitatea NTT Data Cluj a eliminat-o pe ACS Penicilina Iași, victorie cu 3-1. Reamintim că CSM Lugoj și CSU Medicina CSȘ Tîrgu Mureș au avut noroc la tragerea la sorți și au ajuns fără joc în faza sferturilor de finală, la fel ca primele patru clasate din campionatul precedent, exceptate prin regulament de la primul tur. . Deținătoarele trofeului sunt CS Volei Alba-Blaj, la feminin, și Arcada Galați, la masculin.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea