Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În semifinalele Cupei României, Volei Alba Blaj – CSM Târgovişte | Meci de foc la Piatra Neamţ în 8 aprilie

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Campioana RomânVolei Alba Blaj - CSM Bucuresti 21iei, Volei Alba Blaj va întâlni în 8 aprilie, la Piatra Neamţ, în semifinala Cupei României, pe CSM Târgovişte, în celălalt joc duelându-se Medicina Tg. Mureş şi CSM Bucureşti. Meciul se va juca în deschiderea Final Four-ului Cupei României, iar finala este prevăzută duminică 10 aprilie.

Este o semifinală interesantă, deschisă oricărui rezultat. Pornim cu gândul să câştigăm trofeul, dar pentru aceasta trebuie să învingem CSM Târgovişte. Nu va fi uşor, în condiţiile în care se întâlnesc cele mai bune echipe din campionat, iar în cealaltă semifinală evoluează CSM Bucureşti, calificată în finala Cupei Challenge”, a comentat preşedintele Sergiu Ştefănescu.

*Cel mai dificil adversar posibil

Echipa lui Zakoc va avea parte de cel mai adversar posibil, gruparea de lângă Turnul Chindiei fiind principala contracandidată la câştigarea eventului în această ediţiei. Anul trecut, CSM Târgovişte a fost adversara din finala mare a campionatului, iar la ultimul meci direct, în Sala „Timotei Cipariu” a fost învinsă de deţinătoarea titlului cu scorul de 3-1, după un meci în care ambele combatante şi-au arătat forţa şi pretenţiile la trofee.

În Final Four-ului Cupei României mai sunt calificate Medicina Tg. Mureș, CSM Târgoviște și CSM București, meciurile urmând să se dispute în Moldova, la Piatra Neamţ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea