// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Festivalul Roman Apulum - 2019

În runda intermediară a Ligii a 4-a, calcule pentru promovare, pe Ampoi | Liderul, CS Ocna Mureș, deplasare dificilă la Zlatna

Distanțată la 4 puncte de Sportul Petrești, ce a pierdut runda anterioară la Șpring (0-1), prima clasată, CS Ocna Mureș, are meci dificil în etapa intermediară de astăzi a Ligii a 4-a.

Liderul joacă în nocturnă, la Zlatna, de la ora 19.00, o întâlnire ce poate lămuri, sau complica și mai mult, bătălia la vârful eșalonului, în condițiile în care trupa lui Doru Oancea așteaptă cu sufletul la gură un pas greșit, pe Ampoi, al contracandidatei. Asta pentru a se reduce ecartul până la derby-ul promovării, de peste două săptămâni, dintre primele două clasate, la Petrești, în 20 mai.

Programul etapei a 25-a (meciurile se dispută la ora 18.00, cu excepția celui de la Zlatna): CIL Blaj – Euro Şpring (în tur, 0-1), Sportul Petreşti – Energia Săsciori (3-1), Fortuna Lunca Mureşului – Metalu Aiud (3-0), Viitorul Spicul Daia Română – Viitorul Sîntimbru (a fost amânat pentru 18 mai), Olimpia Aiud și Cuprirom Abrud stau (vor câștiga la “masa verde”). În devans s-a jucat Voinţa Stremţ – Transalpina Şugag 3-0 (1-0). Au marcat Epure (26), Juncan (80) şi Rancea (83), dar la scorul de 1-0, în minutul 50, portarul G. Costea (Voinţa) a apărat un penalty!

Dan HENEGAR