Rămâi conectat

Sport

În runda inaugurală a Ligii a 3-a, Avântul Reghin – Industria Galda | Conjudețenii debutează cu două deplasări

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos debutează sâmbătă, de la ora 17.00, în al 7-lea campionat consecutiv petrecut în eșalonul terț, cu o deplasare la Reghin, primul din cele două jocuri externe la rând (următorul, la Dej).

“Galben-albaștrii” s-au calificat fără joc în turul secund al Cupei României, 3-0 la “masa verde” cu Arieșul Mihai Viteazu, întrucât gazdele nu aveau legitimațiile vizate de un cabinet de medicină sportivă (s-a jucat totuși un meci amical, încheiat la egalitate 2-2, goluri marcate de Al. Costea și Petruse, distribuția oaspeților fiind alcătuită în marea majoritate din jucători tineri). Probleme numeroase de lot pentru găldeni înaintea startului stagional, principala fiind absența “principalului” de pe banca tehnică.

“În numele Asociației Sportive Industria Galda de Jos, doresc să-i salut pe suporterii echipei noastre, dar și pe toți iubitorii de fotbal și de sport, în general. După o lungă perioadă de pauză competițională și o pregătire diferită, cauzată de regulile impuse în contextul pandemiei, sâmbătă disputăm prima etapă de campionat, în deplasare, la Reghin. A doua partidă va fi tot în deplasare, într-o serie «grea», sincer noi sperând într-o altă repartizare. Avem probleme de efectiv, cu Cernea, Haiduc, Hodea – accidentați (recuperabili), P. Muntean – accidentat, Baghiu – suspendat din campionatul trecut, Frențiu – depistat pozitiv cu COVID-19 (e posibil să iasă din spital vineri), iar eu în izolare până în 16 septembrie, fiind considerat contact direct. Cu toate acestea, cei care pot fi prezenți și sănătoși vor face tot posibilul să obțină un rezultat pozitiv”, a transmis antrenorul Paul Ciucă, ce poate miza pe P. Medrea și Al. Costea (reveniți de la CSU Alba Iulia).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2): Nicula (38), R. Trif (45, penalty), Tomuța (61), Borșoi (77). Liderul, a treia victorie consecutivă, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea