În runda inaugurală a Ligii a 3-a, Avântul Reghin – Industria Galda | Conjudețenii debutează cu două deplasări

Industria Galda de Jos debutează sâmbătă, de la ora 17.00, în al 7-lea campionat consecutiv petrecut în eșalonul terț, cu o deplasare la Reghin, primul din cele două jocuri externe la rând (următorul, la Dej).

“Galben-albaștrii” s-au calificat fără joc în turul secund al Cupei României, 3-0 la “masa verde” cu Arieșul Mihai Viteazu, întrucât gazdele nu aveau legitimațiile vizate de un cabinet de medicină sportivă (s-a jucat totuși un meci amical, încheiat la egalitate 2-2, goluri marcate de Al. Costea și Petruse, distribuția oaspeților fiind alcătuită în marea majoritate din jucători tineri). Probleme numeroase de lot pentru găldeni înaintea startului stagional, principala fiind absența “principalului” de pe banca tehnică.

ELIT

“În numele Asociației Sportive Industria Galda de Jos, doresc să-i salut pe suporterii echipei noastre, dar și pe toți iubitorii de fotbal și de sport, în general. După o lungă perioadă de pauză competițională și o pregătire diferită, cauzată de regulile impuse în contextul pandemiei, sâmbătă disputăm prima etapă de campionat, în deplasare, la Reghin. A doua partidă va fi tot în deplasare, într-o serie «grea», sincer noi sperând într-o altă repartizare. Avem probleme de efectiv, cu Cernea, Haiduc, Hodea – accidentați (recuperabili), P. Muntean – accidentat, Baghiu – suspendat din campionatul trecut, Frențiu – depistat pozitiv cu COVID-19 (e posibil să iasă din spital vineri), iar eu în izolare până în 16 septembrie, fiind considerat contact direct. Cu toate acestea, cei care pot fi prezenți și sănătoși vor face tot posibilul să obțină un rezultat pozitiv”, a transmis antrenorul Paul Ciucă, ce poate miza pe P. Medrea și Al. Costea (reveniți de la CSU Alba Iulia).

Dan HENEGAR