În primul meci din play-off, Sepsi Sf. Gheorghe – CSU Alba Iulia 96-44 | Corecție aspră pentru trupa lui Manuel Rodriguez, în 27 martie se termină chinul

Paul Voicu - Primar 2020

În primul meci din cadrul play-off-ului Ligi Naționale de baschet feminin, Sepsi Sf. Gheorghe a învins la un scor categoric, ce nu necesită comentarii pe CSU Alba Iulia, scor 96-44 (22-20, 29-2, 25-7, 20-15).

În cursa spre al treilea titlu consecutiv, gruparea lui Zoran Mikes a făcut un prim pas, într-un meci ce a însemnat reeditarea finalei campionatului în 2016. Câștigătoarea Cupei României, al treilea trofeu de acest gen în ultimii 4 ani nu a avut nicio emoții, fiind favorita incontestabilă a jocului din etapa eliminatorie.

ELIT

*Umilință în sfertul secund, doar două puncte!

CSU Alba Iulia a rezistat primul sfert, însă în al doilea a fost efectiv umilită, reușind să marcheze numai două puncte, prin Jessica January! La pauza mare scorul a luat proporții ajungând la 51-22, într-o dispută inegală! Nici în al treilea parțial lucrurile nu s-au schimbat, doat 7 puncte înscrise de vizitatoare, care au reușit contraperformanța de a aduna 9 puncte în 20 de minute, adică jumătate de meci!! Supliciul se termină însă marți, 27 martie, când la Alba Iulia este programat jocul secund

După un start de an dezamăgitor, CSU Alba Iulia a coborât pe locul al 8-lea, după ce s-a aflat la un moment dat pe poziția a 4-a, trăgând astfel ponoasele rezultatelor modeste din luna ianuarie. CSU Alba Iulia are șanse minime în disputa cu Sepsi, programată în 23, 27 și 30 martie (ultimul dacă mai e nevoie).

Mihail David - 2020

Dar formația din Cetatea Marii Uniri a reușit primul succes din 2018 în competițiile interne, acum o săptămână, cu BC Mureș, victorie ce a venit după 10 înfrângeri la rând, în trei competiții. Până la acest joc, trupa lui Manuel Rodriguez avea un palmares dezolant: un meci câștigat din 12 partide oficiale, în 2018.Au marcat: Jessica January – 16 puncte, Tyshara Fleming – 10, Kristina Arsenic – 7, Marta Fodor – 4, Cristiana Cutaș – 2, Alina Crăciun – 2, Andreea Fleșer – 2, Diana Ignat – un punct. Antrenor Manuel Rodriguez. Configurația primului tur de play-off: Sepsi Sf. Gheorghe – CSU Alba Iulia, CSM Satu Mare – SCM Timișoara, Olimpia Brașov – ICIM Arad și “U” Cluj – CSBT Alexandria (programate în 23, 27 și 30 martie).

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...