Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În primul meci amical din Serbia, CSU Alba Iulia a învins categoric Algeria!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia a debutat cu un succes categoric în turneul din Serbia, împotriva selecţionatei Algeriei, meci disputat în această seară la Vrsac. Scorul a fost 93-27 (30-10, 24-6, 19-8, 20-3).
Deşi a efectuat deplasarea în ţara vecină în această zi, echipa albaiuliană a făcut spectacol împotriva naţionalei de pe „continentul negru”, prestaţia echipei conduse de Miroslav Popov şi George Lăncrănjan mulţumindu-l pe preşedintele CA al clubului. „Ţinând cont că a fost primul meci al verii, putem spune că ne bucură forma bună arătată de echipă, chiar şi în compania unui adversar care nu a excelat valoric. Totuşi am jucat cu naţionala Algeriei, dar nu ne îmbătăm cu apă rece„, a precizat Bogdan Duma.

Principalele marcatoare au fost Tiffany Brown  – 19, Jessica Bradley – 17, Sasa Cadjo – 16, Anemarie Părău – 14,  Jovana Vukoje – 14, Chastity Reeed – 13 (au mai evoluat Alexandra Uiuiu, Idiko Nagy, Larisa Toma; Breanna Salley – n-a jucat)

În lotul deplasat nu au fost incluse  junioarele Sica Cuzic, Mihaela Gherman şi Andreea Beldian.

*Vineri, două meciuri

Vineri, tot la Vrsec sunt alte două întâlniri, cu echipa locală (ora 12.30), respectiv naţionala Senegalului (ora 20.00). În weekend este prevăzută participarea la un patrulater la Vrbas, alături de Partizan Belgrad, Radivoj Korac şi BC Danzio Timişoara, primul meci fixat fiind sâmbătă, 7 septembrie, la ora 15.30, cu echipa gazdă, Radivoj Korac.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea