Rămâi conectat

Sport

În optimile de finală la Under 19, Unirea Bascov – LPS “Florin Fleșeriu” Sebeș

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unirea Bascov – LPS “Florin Fleșeriu” Sebeș este meciul eliminatoriu din optimile de finală ale Campionatului Național Under 19, joc ce se va disputa vineri, 6 mai de la ora 12.00.

Formația din “Arini” nu a fost avantajată la tragerea la sorți de ieri de la FRF, în condițiile în care se va bate pentru calificare în deplasare, în Argeș. LPS Sebeș, echipă pregătită de Cosmin “Coco” Groza, a terminat pe locul secund în play-off-ul Seriei a 7-a (43 de puncte), iar Unirea Bascov a câștigat Seria a 6-a (46 de puncte).

Este al doilea an la rând în care echipa din Sebeș se califică în această fază, o performanță de aprieciat, în mai 2021 fiind disputa LPS Sebeș – CSȘ Lugoj 2-3, în optimile de finală la Under 17, în linii mari cu aceeași generație.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

VIDEO: Antrenorul Daniel Tătar, cu ochii în lacrimi după promovarea cu CIL Blaj în Liga 3: „În memoria tatălui meu! A promovat și el în ’86”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sezon de senzație pentru Daniel Tătar (36 de ani), care la primul mandat ca principal a reușit o performanță extraordinară promovând cu CIL Blaj în Liga 3. Emoțiile l-au copleșit efectiv la finalul jocului retur cu ACSM Codlea, încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0) pe antrenorul-jucător al Blajului, care a trăit sentimente aparte, cu ochii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea