Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În “Mica Romă” începe cursa spre marea finală *Dublă Volei Alba-Blaj – CSM Bucureşti, în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj-CSM Bucuresti33Volei Alba-Blaj a reuşit să termine sezonul regulat pe poziţia secundă în Divizia A1 de volei feminin, cea mai bună clasare din istorie şi, cu avantajul conferit de numărul mai multe de partide pe teren propriu, se pregăteşte de mare hop: duelul incendiar din semifinale cu CSM Bucureşti. Calificarea în marea finală se dispută după sistemul cel mai bun din 5 meciuri, astfel: primele două în Sala “Timotei Cipariu”, vineri, 20 martie, de la ora 17.00 (Digi Sport 2) şi sâmbătă, 21 martie, de la ora 12.45 (Digi Sport 1). Urmează apoi alte două partide, în 30 şi 31 martie la Bucureşti (de la ora 17.00, televizate pe Digi Sport), iar în cazul în care mai este nevoie, pe 2 aprilie va fi ultima întâlnire, la Blaj.

*Eşecul de la Blaj l-a instalat antrenor pe Micoli!
Comparativ cu precedenta confruntare directă, când în “Mica Romă”, acum trei săptămâni, blăjencele au câştigat cu 3-1 confruntarea decisivă pentru semifinale, datele problemei s-au schimbat. Eşecul i-a fost fatal lui Miroslav Aksentijevic, care a fost înlocuit recent pe banca tehnică a grupării din Capitală de italianul Stefano Micoli. La 47 de ani acesta are în palmares mai multe trofee obţinute în ţara natală sau Turcia şi este primul tehnician din Italia care activează în voleiul feminin din România.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Zakoc: “Fiecare meci din semifinală este un set separat”
Confruntarea se anunţă echilibrată, întrucât discutăm de rivale cu obiectiv similar, calificarea în finala mare şi loturi apropiate valoric. “Play-off-ul e un nou început şi nu pot să spun că suntem favoriţi. Între noi şi CSM Bucuresti sunt diferenţe mici şi am mai zis că factorul psihic este important, trebuie să fie ca la ultimul meci direct. Atunci am fost mulţumit de echipă şi foarte mulţumit de atmosfera din sală şi sper ca vineri şi sâmbătă să fie la fel, cu suporterii noştri care să fie alături de echipă pentru că următoarele două meciuri sunt prea importante pentru noi. Pentru mine, în vederea calificării în finală, fiecare meci din semifinală este un set separat. Aşa cum în primul meci este important primul set, pentru a deschide meciul bine, aşa şi în ceea ce priveşte meciurile: dacă vom câştiga în primul duel, cred că după al doilea joc avem şanse să mergem la Bucureşti cu rezultat pozitiv pentru noi”, a declarat antrenorul Darko Zakoc înaintea întâielor confruntări din semifinalele campionatului, întregul efectiv al gazdelor fiind apt pentru încinsele partide ce urmează.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea