Rămâi conectat

Sport

În meci amical, Metalurgistul Cugir a învins pe Unirea Alba Iulia cu 1-0

Tudor Stan

Publicat

în

Metalurgistul Cugir şi Unirea Alba Iulia s-au întâlnit pentru a doua oară în această pauză competiţională, Metalurgistul Cugir-Unirea Alba Iulia38ambele partide desfăşurându-se sub Drăgana. Dacă la meciul „tur”, disputat în urmă cu două săptămâni s-a consemnat o remiză 2-2, astăzi, Metalurgistul Cugir a reuşit să se impună cu scorul de 1-0 (0-0) singurul gol al partidei fiind marcat de Cîrstean, fotbalist care a ratat şi un penalty.

Metalurgistul Cugir se află la finalul pregătirilor, peste mai bine de o săptămână urmând să debuteze în returul sezonului 2014-2015, pe teren propriu împotriva echipei Industria Galda de Jos. Astfel, trupa condusă de Cristian Coroian a perfectat astăzi penultimul amical al acestor pregătiri, întâlnind pe stadionul „Parc” din Cugir pe Unirea Alba Iulia, liderul Ligii a V-a din Seria a II-a. Acesta a fost al doilea duel dintre cele două echipe în această perioadă, la precedenta partidă consemnându-se rezultatul de 2-2. De această dată, Metalurgistul Cugir s-a impus prin reuşita lui Cîrstean, golgeterul Cugirului fiind cel care a ratat şi o lovitură de pedeapsă.

Metalurgistul Cugir (antrenor Cristian Coroian): Lăncrănjan – Bold, Gugu, Şt. Radu, Negru, Stăncescu, Neagu, Avramescu, Goronea, Cârstean, Iovănescu (au mai intrat Piko, Itu, Medeşan, Tăban, Necşulescu, Şuteu)

Unirea Alba Iulia (antrenor Mihai Dăscălescu): Baba – Rodean, Şandru, N. Rus, Matei, Ioani, Joldeş, Schiau, Iacşa, Lăsconi, A. Ianc. Au mai intrat: A. David, Onacă, Boancă, Ştef, Marcu, (au lipsit Goguţa şi Culda – accidentaţi)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Start de sezon în trombă la mountain bike pentru Miruna și Radu Măda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Miruna și Radu Măda, start de sezon în trombă la mountain bike Pentru Miruna și Radu Măda, supervizați de antrenorul Alexandru Avram și preparatorul fizic Lucian Nicolescu, sezonul de mountain bike a început în acest an în afara țării, cu un concurs în Serbia. Weekend-ul trecut, sportivii din Alba legitimați la CSM Mediaș și-au reprezentat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea