Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În Liga Europei Centrale, Flying Foxes Viena – CSU Alba Iulia 81-68 | Echipa din Cetatea Marii Uniri, a doua înfrângere în CEWL

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia a pierdut la Viena, primul meci din dubla cu Flying Foxes, scor 68-81 (10-20, 20-25, 27-22, 11-14), contând pentru Liga Europei Centrale, echipa lui Manuel Rodriguez înregistrând al doilea eșec la rând în competiția continentală.

Soarta partidei s-a decis în prima jumătate, în care gazdele s-au aflat la timona întâlnirii, conducând la pauza mare cu 15 puncte diferență, 45-30, după ce a câștigat întâiele „parțiale”. Studentele au avut o revenire în al treilea sfert, dar nu a fost suficient pentru a înclina balanța.

Formația din Cetatea Marii Uniri are dublă europeană în capitala „Ţării Valsului”, urmând să întâlnească joi, 9 noiembrie şi vineri, 10 noiembrie, de la ora 19.00 (locală, ora 20.00 în România) pe Flying Foxes Viena, multipla campioană a Austriei la baschet feminin. Partidele contează pentru Grupa A a Ligii Europei Centrale, competiţie în care cele două combatante au început cu un eşec: Flying Foxes, 75-79 în deplasare cu Zabiny Brno, CSU Alba Iulia, 75-81 cu Olimpia Braşov.

Au marcat Ashley Morrissette – 16 puncte, Tyshara Fleming – 15, Ana Radovic – 14, Jessica January – 11, Marta Fodor -10, Cristiana Cutaş – 2,  în lot Mădălina Geleriu, Lejla Omerbasic, Andreea Fleșer, Alexandra Bobar, Diana Ignat. Antrenor Manuel Rodriguez.

Foto: Sport Pictures


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea