Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În Liga a IV-a, Daia a învins la Săsciori 1-0, în derby-ul subsolului, iar Şpringul a remizat cu Viitorul Sântimbru 2-2

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ultimele meciuri din Liga a IV-a, a etapei cu numărul 24 au avut loc două derby-uri, unul pentru fruntea clasamentului, Viitorul Santimbru-Muresul Vintu de Jos Cupa Romaniei43iar celălalt pentru zona fierbinte a campionatului judeţean. Dalia Sport Daia Română a obţinut o victorie importantă pe terenul Energiei Săsciori, scor 1-0 (0-0) prin golul marcat de Cocoară (65). Cu acest rezultat trupa lui Fane Fogoroşi a urcat pe treapta a 10 în clasament, iar Energia Săsciori a pierdut lupta cu plutonul salvării de la retrogradare.

Meciul de la Săsciori a fost unul al suferinţei, ambele echipe fiind foarte atente pentru a nu face paşi greşiţi. Prima repriză s-a terminat cu scor alb pe tabelă, iar Dalia Sport Daia Română a reuşit să spargă gheaţa în minutul 65 prin Cocoară, acest rezultat păstrându-se pe tabelă până la ultimul fluier al arbitrului.

*Euro Şpring – Viitorul Sântimbru 2-2 (1-2). Au marcat: G. Tănase (17), Cosovan (80)/ Bartha (10), E. Hălălae (12). Pereat (Viitorul) a ratat un penalty în min. 90+4.

Meciul de la Şpring a fost unul interzis cardiacilor, Viitorul Sîntimbru având două goluri avans pe tabelă după primele 12 minute ale partidei. Tănase a redus avantajul oaspeţilor până la pauză, iar egalarea s-a produs în ultimele 10 minute ale meciului. Partida de Şpring a atins cote maxime, când la ultima fază centralul partidei a arătat punctul cu var în careul Şpringului, însă Pereat a ratat lovitura de pedeapsă, iar Viitorul Sântimbru a scăpat victoria printre degete.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea